SUPER LIG

Θέλει τον Κάμπελ η Γαλατάσαράι!

Θέλει τον Κάμπελ η Γαλατάσαράι!
EUROKINISSI

Η Γαλατάσαράι ετοιμάζει πρόταση για την απόκτηση του Τζόελ Κάμπελ, ο οποίος την τελευταία τριετία ακούγεται για τους Τούρκους, αλλά φέτος θα προσπαθήσουν να τον κάνουν δικό τους.

Ο Τζόελ Κάμπελ τα τελευταία έξι χρόνια αγωνίζεται ως δανεικός σε διάφορες ευρωπαϊκές ομάδες. Έπαιξε σε Ολυμπιακό, Μπέτις, Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, Βιγιαρεάλ και Λοριάν, αφού η Άρσεναλ δεν τον κρατούσε στο ρόστερ της.

Το καλοκαίρι όμως ενδέχεται να είναι διαφορετικό για τον Κοσταρικανό εξτρέμ. Ο λόγος είναι πως η Γαλατάσαράι ετοιμάζει δυνατή πρόταση για να τον αγοράσει, αφού είναι από τα πρώτα ονόματα στη λίστα της.

Ο Φατίχ Τερίμ έχει παραδεχτεί πως είναι ένας παίκτης που του αρέσει πολύ και θέλει να τον φέρει στην ομάδα του, η οποία την τελευταία τριετία ακούγεται για τον Κάμπελ, αλλά ουδέποτε τον απέκτησε.

Όσο για την Άρσεναλ, αυτή την φορά θα μπει σε διαδικασία να τον πουλήσει, διότι του χρόνου λήγει το συμβόλαιό του και μπορεί να τον χάσει δίχως χρήματα.

Ο Κάμπελ ανήκει από το 2011 στους "κανονιέρηδες", που τον αγόρασαν από την Σαπρίσα. Ο 25χρονος έχει πραγματοποιήσει όμως μονάχα 23 συμμετοχές με την φανέλα της όλα αυτά τα χρόνια, αφού ουδέποτε τον πίστεψε πραγματικά.

Μένει να δούμε αν η πρόταση της Γαλατά είναι αρκετά ικανοποιητική για τις απαιτήσεις της Άρσεναλ, κάνοντας δικό της τον διεθνή Κοσταρικανό άσο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ