SUPER LIG

Ταξίδι στην Πόλη για την Μπεσίκτας ο Πέπε

Real Madrid's Pepe celebrates after scoring a goal during a Spain's La Liga soccer match between Real Madrid and Atletico de Madrid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, April 8, 2017. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
Real Madrid's Pepe celebrates after scoring a goal during a Spain's La Liga soccer match between Real Madrid and Atletico de Madrid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, April 8, 2017. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza) ASSOCIATED PRESS

Ο Πέπε θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη για να "σφραγίσει" τη συμφωνία του με την Μπεσίκτας σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ.

Πέρασε από ιατρικά τεστ για λογαριασμό της Παρί Σεν-Ζερμέν και η γαλλική πρωτεύουσα έμοιαζε ως ο επόμενος προορισμός του μετά τη Μαδρίτη. Αλλά, απρόσμενα, δεν επιτεύχθηκε συμφωνία.

Ο 34χρονος Βραζιλιάνος, αλλά διεθνής με την εθνική Πορτογαλίας, κεντρικός αμυντικός, Πέπε, θα ταξιδέψει μέσα στην εβδομάδα για την Κωνσταντινούπολη για να κλείσει τη μετακίνησή του στην Μπεσίκτας.

Μετά τη λύση της συνεργασίας του με τη Ρεάλ - ύστερα από μια δεκαετία στους "μερένγκες" - δέχθηκε κλήση από την Κίνα, την οποία απέρριψε, βρέθηκε κοντά στην Ίντερ αλλά η πρόταση δεν τον κάλυψε, ενώ και το deal με την Παρί Σεν-Ζερμέν δεν είχε αίσια έκβαση. Πλέον, το μέλλον του μοιάζει να περνά από την Τουρκία και την Μπεσίκτας.

Photo credits: AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

TAGS SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ