SUPER LIG

Συμφώνησε με Γκομίς η Γαλατάσαράι

Marseille's forward Bafetimbi Gomis, reacts after scoring, during the League One soccer match between Marseille and Montpellier, at the Velodrome Stadium, in Marseille, southern France, Friday, Jan.27, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Marseille's forward Bafetimbi Gomis, reacts after scoring, during the League One soccer match between Marseille and Montpellier, at the Velodrome Stadium, in Marseille, southern France, Friday, Jan.27, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP

Η Γαλατάσαράι συμφώνησε με τον Μπαφετιμπί Γκομίς και από τη Δευτέρα θα ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με τη Σουόνσι για την απόκτηση του 31χρονου Γάλλου επιθετικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της "Vatan" ο 31χρονος Γάλλος επιθετικός της Σουόνσι, Μπαφετιμπί Γκομίς, αποδέχθηκε την πρόταση των 3.500.000 ευρώ ετησίως που του έκανε η Γαλατάσαράι.

Βέβαια, ο Γκομίς είναι περιουσιακό στοιχείο της Σουόνσι και θα πρέπει η ομάδα της Κωνσταντινούπολης να τα βρει με την αγγλική. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους δύο συλλόγους θα εκκινήσουν την επόμενη εβδομάδα.

Ο Μπαφετιμπί Γκομίς αγωνίστηκε την τρέχουσα σεζόν με τη φανέλα της Μαρσέιγ, ως δανεικός, ενώ πέτυχε 21 γκολ σε 34 συμμετοχές με την ομάδα της Μασσαλίας.

Photo credits: AP Photo/Claude Paris

TAGS SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ