SUPER LIG

Στον "αέρα" ο Βίτορ Περέιρα

Στον "αέρα" ο Βίτορ Περέιρα

Ο αποκλεισμός της Φενέρμπαχτσε από τη Μονακό έχει φέρει σε δύσκολη θέση τον Βίτορ Περέιρα με τον πρόεδρο της ομάδας της Πόλης, Αζίζ Γιλντιρίμ, να δέχεται πιέσεις για την αντικατάστασή του.

Σε δεινή θέση βρίσκεται ο Πορτογάλος πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και νυν της Φενέρμπαχτσε, Βίτορ Περέιρα, μετά τον αποκλεισμό της "Sarı Kanaryalar" από τη Μονακό για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι πιέσεις προς τον πρόεδρο της ομάδας, Αζίζ Γιλντιρίμ, για την απομάκρυνση του Ίβηρα τεχνικού εντείνονται και δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε αυτή πριν το ματς με την ελβετική, Γρασχόπερς, για τα playoffs του Europa League.

Ήδη, πάντως, έχουν ακουστεί στην Πόλη τα πρώτα ονόματα προπονητών ως υποψήφιοι αντικαταστάτες του. Το πρώτο είναι του Βραζιλιάνου πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας, Ρομπέρτο Κάρλος, αλλά και του Μανουέλ Πελεγκρίνι, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Βιγιαρεάλ, καθώς ο πάγκος της ισπανικής ομάδας είναι "ορφανός" μετά την απομάκρυνση του Μαρθελίνο Γκαρθία Τοράλ.

TAGS SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ