SUPER LIG

Στην Μπεσίκτας ο Βάγκνερ Λοβ

Στην Μπεσίκτας ο Βάγκνερ Λοβ

Η Μπεσίκτας ήλθε σε συμφωνία με την Αλάνιασπορ για την απόκτηση του 33χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού και τέταρτου σκόρερ της SuperLig, Βάγκνερ Λοβ.

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες θα ταξιδέψει για την Αλάνια προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του από τον Παναθηναϊκό στην Αλάνιασπορ, αλλά δεν θα συναντήσει στη ομάδα της Τουρκίας τον Βάγκνερ Λοβ.

Ο 33χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός θα παραμείνει κάτοικος της γειτονικής χώρας, αλλά θα αλλάξει πόλη. Θα γίνει κάτοικος Κωνσταντινούπολης, για την ακρίβεια.

Η Μπεσίκτας ήλθε σε συμφωνία με την Αλάνιασπορ για την απόκτηση του τέταρτου σκόρερ της SuperLig έναντι του ποσού των 3.500.000 ευρώ.

Ο μέχρι πρότινος συμπαίκτης των Γιάννη Μανιάτη και Γιώργου Τζαβέλλα έχει πετύχει 10 γκολ σε 14 συμμετοχές με τη φανέλα της 13ης ομάδας (σε σύνολο 18) της κατάταξης της πρώτης κατηγορίας του τουρκικού πρωταθλήματος.

Ο Βάγκνερ Λοβ έχει φορέσει στο παρελθόν τις φανέλες των Παλμέιρας, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Φλαμένγκο, Shandong Luneng (Κίνα), Κορίνθιανς και Μονακό, ενώ υπήρξε διεθνής με τη "σελεσάο".

Ουσιαστικά, αντικαθιστά τον Τζενκ Τοσούν ο οποίος πριν από λίγες ημέρες άφησε την Μπεσίκτας για την Έβερτον και την Premier League έναντι 22.000.000 ευρώ.

TAGS SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ