SUPER LIG

Στην Μπασακσεχίρ ο Αντεμπαγιόρ

Στην Μπασακσεχίρ ο Αντεμπαγιόρ

Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Εμανουέλ Αντεπαγιόρ από την ομάδα - έκπληξη του τουρκικού πρωταθλήματος, Ινσταμπούλ Μπασακσεχίρ. Συμπαίκτης με τον Στέφανο Ναπολεόνι ο Τογκολέζος (PHOTO).

Συμβόλαιο με την ομάδα - έκπληξη του τουρκικού πρωταθλήματος υπέγραψε ο Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ. Συγκεκριμένα, η Ινσταμπούλ Μπασακσεχίρ, η οποία βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος της γειτονικής χώρας, ενισχύθηκε με την απόκτηση του 32χρονου επιθετικού, ώστε να διατηρηθεί σε "τροχιά" τίτλου.

Στην εν λόγω ομάδα και -ως γνωστόν- στην ίδια θέση με το νέο μεταγραφικό απόκτημά της, αγωνίζεται και ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου, Στέφανο Ναπολεόνι. Ο Ιταλός μεταγράφηκε εκεί τον περασμένο Γενάρη, με αντίτιμο 400.000 ευρώ, και φέτος μετρά συνολικά 14 συμμετοχές και 3 γκολ.

Ο Τογκολέζος φορ βρισκόταν δίχως ομάδα από τον περασμένο Ιούλιο, όταν και αποδεσμεύτηκε από την Κρίσταλ Πάλας. Έμεινε ένα εξάμηνο "ανενεργός", ωστόσο ουδείς αμφισβητεί ότι αποτελεί ηχηρή μεταγραφή για την τουρκική ομάδα. Στην Premier League έχει πραγματοποιήσει συνολικά 242 εμφανίσεις και έχει πετύχει 97 τέρματα.

TAGS SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ