SUPER LIG

Στη Φενέρμπαχτσε ο Σολδάδο

Στη Φενέρμπαχτσε ο Σολδάδο

Η Φενέρμπαχτσε απέκτησε τον 32χρονο Ισπανό επιθετικό, Ρομπέρτο Σολδάδο, από τη Βιγιαρεάλ έναντι 10.000.000 ευρώ. Στην Κωνσταντινούπολη για ιατρικές εξετάσεις ο Ίβηρας το βράδυ της Τετάρτης.

Μετά την Αγγλία, η Τουρκία. Ο Ρομπέρτο Σολδάδο ετοιμάζεται για τη δεύτερη εκτός ισπανικών συνόρων εμπειρία του, καθώς Βιγιαρεάλ και Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσαν ότι συμφώνησαν για τη μετακίνηση του 32χρονου Ισπανού επιθετικού από την πρώτη στη δεύτερη.

Ο Ίβηρας θα φθάσει το βράδυ της Τετάρτης στην Κωνσταντινούπολη και στη συνέχεια θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και θα ανακοινωθεί από την ομάδα της γειτονικής χώρας. Ο Σολδάδο γεννήθηκε στη Βαλένθια και ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Ρεάλ Μαδρίτης. Το 2002 προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα των "μερένγκες" (μεσολαβούντος ενός δανεισμού στην Οσασούνα) και το 2008 παραχωρήθηκε στη Χετάφε.

Ακολούθησε η Βαλένθια, η Τότεναμ και από το 2015 φορούσε τη φανέλα της Βιγιαρεάλ. Το κόστος του deal σύμφωνα με ισπανικά και τουρκικά ΜΜΕ ανέρχεται στα 10.000.000 ευρώ.

"Μάθε κάθε μεταγραφή την ώρα που συμβαίνει, μέσω του Facebook Messenger του Sport24.gr"

Photo credits: Villareal CF

TAGS SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ