SUPER LIG

Στη Φενέρμπαχτσε ο Ντιράρ

Στη Φενέρμπαχτσε ο Ντιράρ

Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε την απόκτηση του Ναμπίλ Ντιράρ απ' τη Μονακό, με τον Μαροκινό να υπογράφει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με την τουρκική ομάδα.

Στη Φενέρμπαχτσε θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ναμπίλ Ντιράρ. Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών με την τουρκική ομάδα, η οποία διατηρεί οψιόν επέκτασης γι' ακόμα μία σεζόν.

Ο 31χρονος αμυντικός κατέκτησε το πρωτάθλημα Γαλλίας με τη Μονακό τη φετινή σεζόν, στην οποία αγωνίστηκε την τελευταία πενταετία, μετρώντας συνολικά 12 γκολ και 33 ασίστ σε 167 συμμετοχές σ' όλες τις διοργανώσεις. Το συμβόλαιο με τους Μονεγάσκους είχε διάρκεια μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, επομένως η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ θα "καρπωθεί" ένα μικρό ποσό για την παραχώρησή του.

Αμέσως μετά τις υπογραφές, ο Ντιράρ μίλησε στην ιστοσελίδα της Φενέρ και εξέφρασε τη χαρά του για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

"Είμαι υπερήφανος που θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο όπως η Φενέρμπαχτσε. Το γήπεδο και οι εγκαταστάσεις είναι πολύ όμορφες. Είμαι τυχερός που θα αγωνιστώ μπροστά σε ένα τόσο ενθουσιώδες και μεγάλο κοινό, όπως αυτό της Φενέρ", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Photo Credits: Fenerbahce SK

TAGS SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ