SUPER LIG

Ροντρίγκες: "Ποιος δεν θέλει να παίξει στη Γιουνάιτεντ ή την Μπαρτσελονα;"

Ροντρίγκες: "Ποιος δεν θέλει να παίξει στη Γιουνάιτεντ ή την Μπαρτσελονα;"

Ο Γκάρι Ροντρίγκες έχει μεγάλα σχέδια που αρχίζουν από τον τίτλο με τη Γαλατασαράι και φτάνουν μέχρι την Premier League. Τι δήλωσε για το ενδεχόμενο μεταγραφής του, αλλά και το ενδιαφέρον της Σάλκε.

Με αφορμή την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Γαλατασαράι από τον Φατίχ Τερίμ, ο Γκάρι Ροντρίγκες έδωσε συνέντευξη στην τουρκική " milliyet". Αφού δήλωσε χαρούμενος που θα συνεργαστεί με έναν θρύλο για την Γαλατασαράι και μίλησε για τα χαμόγελα που επανήλθαν στην ομάδα του (ο Τερίμ διαδέχθηκε τον Ίγκορ Τούντορ) ρωτήθηκε και για το αν σκέφτεται τη μεταγραφή.

"Ποιος δεν θα ήθελε να παίξει σε μία ομάδα όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή η Μπαρτσελονα; Εγώ όμως είμαι συγκεντρωμένος στον στόχο του τίτλου με τη Γαλατασαράι (σ.σ. είναι έναν βαθμό πισω από την Μπασακσεχίρ) και θέλω να βελτιώνομαι συνεχώς ως ποδοσφαιριστής. Αν βέβαια έρθει μία μεταγραφή από έναν μεγάλο σύλλογο, θα τη σκεφτώ όπως θα έκανε ο καθένας".

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ (διατηρεί το 20% των δικαιωμάτων του) δήλωσε, εξάλλου, άγνοια για τα σενάρια περί ενδιαφέροντος της Σάλκε. Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρυσι σε μισή σεζόν ο Ροντρίγκες έκανε, στο τουρκικό πρωτάθλημα, 16 συμμετοχές, ένα γκολ, ενώ είχε και μία ασίστ, ενώ εφέτος μετρά 16 ματς, δύο γκολ και τρεις ασίστ.

Photo Credits: Galatasaray Twitter

TAGS SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ