SUPER LIG

Περιμένει Αντεμπαγιόρ και Φλαμινί η Ρίζεσπορ

Περιμένει Αντεμπαγιόρ και Φλαμινί η Ρίζεσπορ

Η Ρίζεσπορ ετοιμάζεται να ταράξει τα μεταγραφικά ύδατα της Τουρκίας θέλοντας να εντάξει στο δυναμικό της, τους Ματιέ Φλαμινί και Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ.

Τους Ματιέ Φλαμινί και Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ, συμπαίκτες στην Άρσεναλ από το 2006 έως το 2008, θέλει να αποκτήσει η Ρίζεσπορ με τον προπονητή της τουρκικής ομάδας να υποστηρίζει ότι περιμένει την άφιξή τους στη γειτονική χώρα μέσα στην εβδομάδα.

"Θα ενσωματωθούν στη Ρίζεσπορ τις επόμενες ημέρες", υποστήριξε ο τεχνικός της ομάδας, Χικμέτ Καραμάν, στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων, Anadolu. Τόσο ο 32χρονος Γάλλος μέσος όσο κι ο ομήλικός του Τογκολέζος επιθετικός, Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ, δεν δεσμεύονται με συμβόλαιο με κάποια ομάδα και κυκλοφορούν... ελεύθεροι στο μεταγραφικό παζάρι.

Τελευταία ομάδα του Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ ήταν η Κρίσταλ Πάλας στην Premier League, ενώ του Ματιέ Φλαμινί η Άρσεναλ στο ίδιο πρωτάθλημα. Μένει να φανεί εάν επιβεβαιωθεί ο Τούρκος τεχνικός ή οι εξαγγελίες του θα διαψευσθούν σύντομα.

Στην πρεμιέρα του τουρκικού πρωταθλήματος η ομάδα από το Ρίζε αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1, εντός έδρας, με αντίπαλο την Κόνιασπορ.

TAGS SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ