SUPER LIG

Περέιρα: "Ζω το ποδόσφαιρο, δεν είμαι ηθοποιός"

Περέιρα: "Ζω το ποδόσφαιρο, δεν είμαι ηθοποιός"

Ο Βίτορ Περέιρα παρουσιάστηκε από τη Φενέρμπαχτσε ως νέος τεχνικός κι ερωτήθηκε από Τούρκους δημοσιογράφους για τις αντιδράσεις του κόντρα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Πλέον είναι κάτοικος Πόλης, αλλά οι μνήμες από την παρουσία του στην Ελλάδα, στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, είναι νωπές.

Μπορεί κατά την παρουσίασή του από τη διοίκηση της Φενέρμπαχτσε να ήταν το μέλλον της τουρκικής ομάδας που μονοπώλησε τη συζήτηση, ωστόσο δημοσιογράφοι της γειτονικής χώρας τον ρώτησαν για τα επεισόδια που είχε στην Ελλάδα, στα ματς με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός τεκμηρίωσε την αντίδρασή του στο ματς με την ΑΕΚ: "Ζω το ποδόσφαιρο με το δικό μου πάθος, είμαι γνήσιος, δεν είμαι ηθοποιός. Εάν η ομάδα μου σκοράρει στο 89ο λεπτό, πρέπει να τρέξω και να πανηγυρίσω".

Αλλά και τον έλεγχο των διχτύων, στη Λεωφόρο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τα όσα ακολούθησαν: "Δεν είναι γούρι, είναι ζήτημα τεχνικής. Εάν δεν γνωρίζω το χορτάρι, πρέπει ν' αξιολογήσω την κατάσταση στην οποία βρίσκεται κι εάν μας αυτή μας επιτρέπει να βγούμε και να κυκλοφορήσουμε την μπάλα".

TAGS SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ