SUPER LIG

Ουεμπό: "Παραμένει φαβορί ο Ολυμπιακός"

Ουεμπό: "Παραμένει φαβορί ο Ολυμπιακός"

Ο Πιέρ Ουεμπό υποστήριξε ότι παρά το 0-0 του πρώτου αγώνα, ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να είναι το φαβορί κόντρα στην Οσμάνλισπορ για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Ο Καμερουνέζος φορ έδωσε το δικό του σόου στο ματς με την Άδανασπορ και τη νίκη με σκορ 5-1 της Οσμάνλισπορ, σημειώνοντας ένα γκολ και μοιράζοντας τέσσερις ασίστ στους συμπαίκτες του!

"Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος, τόσο για το γκολ όσο και για τις ασίστ. Είμαστε χαρούμενοι γιατί κάναμε την επιθυμία μας πραγματικότητα.

Βρεθήκαμε κι άλλες φορές σε αυτή τη θέση αλλά δεν είχαμε το αποτέλεσμα. Τώρα όμως πήραμε αυτό που θέλαμε κόντρα στην Άδανασπορ.

Κάναμε ένα εξαιρετικά επιτυχημένο παιχνίδι. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και για την ατομική μας απόδοση αλλά και ως ομάδα", τόνισε αρχικά ο Ουεμπό σε δηλώσεις του στην "milliyet" και στη συνέχεια ρωτήθηκε για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στην Άγκυρα.

Οι δύο ομάδες μάχονται για το εισιτήριο της πρόκρισης στην φάση των 16 του Europa League, με το πρώτο ματς να έχει λήξει με 0-0 στο Φάληρο. Ο έμπειρος φορ επέμεινε πως ο Ολυμπιακός παραμένει το φαβορί:

"Το αποτέλεσμα που θα μας έδινε το καλύτερο αβαντάζ θα ήταν η νίκη. Είναι πολύ σημαντικό. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που ιστορικά και με βάση τις επιτυχίες της, είναι το φαβορί. Με την βοήθεια των οπαδών μας θα διεκδικήσουμε όλες τις πιθανότητες μας απέναντι στον αντίπαλο.

Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το μάξιμουμ. Όσο περισσότερο συνεχίσουμε στην Ευρώπη, τόσο το καλύτερο. Θέλουμε να δώσουμε παράταση στο ευρωπαϊκό μας όνειρο.

Όχι μόνο για εμάς αλλά και για την χώρα. Πιστεύω ότι είναι σημαντικό για τις ομάδες που συμμετέχουν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις να αντιπροσωπεύουν επιτυχώς την Τουρκία.

Πήγαμε καλά στους ομίλους και προκριθήκαμε. Ξέραμε τι κάνουμε. Ελπίζω να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και να συνεχίσουμε την πορεία μας. Εύχομαι να προκριθούν και οι Φενέρμπαχτσε με την Μπεσίκτας".

ΓΙΟΥΡΤΓΚΙΟΥΒΕΝ: "ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ"

Για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στην Άγκυρα ρωτήθηκε και ο τεχνικός διευθυντής της Οσμάνλισπορ, Εντέρ Γιουρτγκιουβέν, που έδωσε εθνική διάσταση στην προσπάθεια της τουρκικής ομάδας για πρόκριση.

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Άδανασπορ για το μήνυμα στήριξης της ενόψει του αγώνα που έχουμε για το Europa League. Πραγματικά νιώθουμε την στήριξη όλη της Τουρκίας για το ευρωπαϊκό παιχνίδι που έρχεται και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς.

Θα είναι ένα ιστορικό παιχνίδι για την Τουρκία , στην πρωτεύουσα μας και ελπίζουμε ότι θα καταφέρουμε να γράψουμε ιστορία. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, το αποδεικνύει το sold out στα εισιτήρια και αυτό μας κάνει πραγματικά χαρούμενους", τόνισε χαρακτηριστικά.

TAGS SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ