SUPER LIG

Ο Ποντόλσκι αφήνει τη Γαλατάσαραϊ για την Ιαπωνία

Ο Ποντόλσκι αφήνει τη Γαλατάσαραϊ για την Ιαπωνία

Ο Λούκας Ποντόλσκι επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του από την Τουρκία στην Ιαπωνία, στο τέλος της σεζόν, στέλνοντας μήνυμα στους φιλάθλους της Γαλατάσαραϊ.

Μετά από δύο χρόνια στην Κωνσταντινούπολη, ο Λούκας Ποντόλσκι θα αφήσει τη Γαλατάσαραϊ για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική πορεία του στην Ιαπωνία.

Ο Γερμανός επιθετικός αποχαιρέτησε... πρόωρα τον κόσμο της "τσιμπόμ" με μήνυμα στα social media, επιβεβαιώνοντας τη μετακίνησή του για τη Βίσελ Κόμπε, σε μία μεταγραφή που όμως θα υλοποιηθεί στο τέλος της χρονιάς.

Σύμφωνα με τη "Hurriyet", ο τουρκικός σύλλογος θα εισπράξει 2.700.000 ευρώ για τον 31χρονο πρώην διεθνή, ο οποίος είχε συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο και μέχρι στιγμής μετράει 59 συμμετοχές και 30 γκολ.

"Πάντα πιστέψατε σε μένα και στηρίξατε την ομάδα και εμένα, στα δύσκολα και στα εύκολα. Το πάθος για το παιχνίδι, τους παίκτες και τους φιλάθλους ήταν σπουδαίο. Ευχαριστώ για την υποστήριξή σας και εύχομαι τα καλύτερα στο μέλλον. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι τέλους", έγραψε στο instagram ο Ποντόλσκι.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο "Πόλντι" θα υπογράψει συμβόλαιο τριών ετών με την ιαπωνική ομάδα, με ετήσιες απολαβές 5.000.000 ευρώ. Η Βίσελ αρχικά προσέφερε 2.000.000 ευρώ στη Γαλατάσαραϊ, ωστόσο οι Τούρκοι ζήτησαν περισσότερα χρήματα, διότι είχαν καταβάλει 2.500.000 ευρώ για να αγοράσουν τον παίκτη από την Άρσεναλ το καλοκαίρι του 2015.

TAGS SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ