SUPER LIG

Η Οσμάνλισπορ αλλάζει προπονητή

Osmanlispor's coach Mustafa Akcay applauds his players during their Europa League round of 32 soccer match between Olympiakos and Osmanlispor at Georgios Karaiskakis stadium in Piraeus port, near Athens, Thursday, Feb. 16, 2017. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Osmanlispor's coach Mustafa Akcay applauds his players during their Europa League round of 32 soccer match between Olympiakos and Osmanlispor at Georgios Karaiskakis stadium in Piraeus port, near Athens, Thursday, Feb. 16, 2017. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP

Ο προπονητής της Οσμάνλισπορ που αποκλείστηκε από τον Ολυμπιακό στο Europa League αποτελεί παρελθόν για τον τουρκικό σύλλογο.

Η εκτός έδρας ήττα της Οσμάνλισπορ από την Κασίμπασα αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Μουσταφά Ακτσάι, ο οποίος παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Η περσινή έκπληξη του τουρκικού πρωταθλήματος φέτος δεν είχε αντίστοιχη πορεία και παρότι έφτασε μέχρι τη φάση των 32 του Europa League, γνώρισε βαριά εντός έδρας 3-0 από τον Ολυμπιακό και αποκλείστηκε από τη συνέχεια.

Μαζί με τα εντός συνόρων άσχημα αποτελέσματα που την έφεραν στην 11η θέση της βαθμολογίας, ο 58χρονος προπονητής ανακοίνωσε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Η Οσμάνλισπορ δεν έχει βρει αντικαταστάτη, ωστόσο θα αξιοποιήσει το χρονικό διάστημα των δύο εβδομάδων διακοπής του πρωταθλήματος, λόγω υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων.

Photo credits: AP Photo/Thanassis Stavrakis

TAGS SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ