SUPER LIG

Ντα Κόστα: "Ευχαριστώ τους παίκτες και τους οπαδούς του Ολυμπιακού"

ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 44ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
Ντα Κόστα EUROKINISSI SPORTS

Στο περιθώριο της παρουσίασης του από την Μπασακσεχίρ, ο Μανουέλ Ντα Κόστα ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό και τους οπαδούς των Πειραιωτών, ενώ ευχήθηκε καλή τύχη για τη νέα σεζόν.

Παίκτης της Μπασακσεχίρ και επίσημα είναι ο Μανουέλ Ντα Κόστα, που παρουσιάστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (21/7) από την τουρκική ομάδα.

Ο Μαροκινός στόπερ ήταν εξ αρχής εκτός πλάνων του Ολυμπιακού για τη φετινή σεζόν, με τους "ερυθρόλευκους" να απαλλάσσονται από το βαρύ συμβόλαιο του παίκτη, καθώς το συμβόλαιο του για την τρέχουσα ποδοσφαιρική σεζόν προέβλεπε ετήσια αποζημίωση ύψους 800.000 ευρώ! Βάρος που έδιωξε ο Ολυμπιακός από τους ώμους του παραχωρώντας τον Ντα Κόστα στην Μπασακσεχίρ.

Ο 31χρονος στόπερ πάντως μέσω instagram ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του στο Λιμάνι αλλά και τους οπαδούς των "ερυθρολεύκων", ενώ ευχήθηκε στους Πειραιώτες καλή τύχη τη νέα σεζόν.

"Η Μπασακσεχίρ είναι ένας σύλλογος γεμάτος φιλοδοξία και μέλλον. Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος της οικογένειας σας. Σας ευχαριστώ και επίσης ευχαριστώ τους παίκτες και τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Καλή τύχη τη νέα σεζόν", έγραψε ο Ντα Κόστα, ενώ ένα από τα hashtags που χρησιμοποίησε ήταν το #gate7. Τάσος Αυλωνίτης, Καρίμ Ανσαριφάρντ, Παϊτίμ Κασάμι και Λούκα Μιλιβόγεβιτς, ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στον Μαροκινό.

TAGS SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ