Μήνυση από Ρόμπεν σε Φενέρμπαχτσε - Super Lig - SPORT 24
SUPER LIG

Μήνυση από Ρόμπεν σε Φενέρμπαχτσε

Μήνυση από Ρόμπεν σε Φενέρμπαχτσε

Ο Άριεν Ρόμπεν δήλωσε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον της Φενέρμπαχτσε επειδή χρησιμοποίησαν το όνομά του χωρίς την έγκρισή του. (video)

Η Φενέρμπαχτσε σε συνεργασία με τη "Hurriyet" προχώρησαν στην παραγωγή ενός διαφημιστικού σποτ στο οποίο αναφέρουν και το όνομα του Άριεν Ρόμπεν ως μεταγραφικό στόχο της ομάδας.

Στο σποτάκι πρωταγωνιστούν δυο οπαδοί της Φενέρμπαχτσε που διαβάζουν τη "Hurriyet" και αναφέρονται στον Ρόμπεν ως μεταγραφικό στόχο της ομάδας.

Στο πλάνο μπαίνει και ο Ρόμπιν φαν Πέρσι που συμφωνεί με τους οπαδούς. Το θέμα τους διαφημιστικού είναι η προώθηση του νέου χορηγού της ομάδας αλλά το θέμα έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις.

Δείτε το video...

 

SHARE:
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Μάγισσες και reality TV: Το ‘American Horror Story’ φέτος παλάβωσε τελείως

Το ‘American Horror Story’ δοκιμάζει την πιο φιλόδοξη αφήγηση της ιστορίας του. Πρέπει να το δεις ακόμα κι αν δε σε ενδιέφερε ποτέ.

ΚΟΥΙΖ

ΚΟΥΙΖ

Πόσο έτοιμος για γάμο είσαι;

Βαθιές αργές ανάσες, ειλικρινείς απαντήσεις, πολύ ποτό και όλα θα πάνε καλά. Αν ακολουθήσεις το πρόγραμμα με αυτήν τη σειρά.

ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΒΟΜΒΑ

ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΒΟΜΒΑ

Τίτλου τέλους για Χρήστο Φερεντίνο και Σοφία Παυλίδου

Μετά από 12 χρόνια γάμου, ο δημοφιλής παρουσιαστής και η όμορφη ηθοποιός τραβούν χωριστούς δρόμους

ΑΓΑΜΟΙ

ΑΓΑΜΟΙ

Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας: Οι Singles είναι άτομα με ανικανότητα

Ο ΠΟΥ εξετάζει το ενδεχόμενο να συμπεριλάβει στις αιτίες ανικανότητας την έλλειψη ερωτικού συντρόφου, κατηγοριοποιώντας τους ως "στείρους"

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24