SUPER LIG

Ενδιαφέρον της Γαλατασαράι για τον Τζόελ Κάμπελ

LONDON, ENGLAND - AUGUST 02:  Joel Campbell of Arsenal celebrates scoring during the Emirates Cup match between Arsenal and Benfica at the Emirates Stadium on August 2, 2014 in London, England.  (Photo by Michael Regan/Getty Images)
LONDON, ENGLAND - AUGUST 02: Joel Campbell of Arsenal celebrates scoring during the Emirates Cup match between Arsenal and Benfica at the Emirates Stadium on August 2, 2014 in London, England. (Photo by Michael Regan/Getty Images) GETTY IMAGES

Όπως υποστηρίζουν τούρκικα δημοσιεύματα η Γαλατασαράι είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση στην Άρσεναλ για τον δανεισμό του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού. Τζόελ Κάμπελ.

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Fanatik η Γαλατασαράι θα καταθέσει τον Γενάρη πρόταση στην Άρσεναλ για τον δανεισμό του Τζόελ Κάμπελ μέχρι το καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιό του.

Ο προπονητής της "Τσιμ-Μπομ", Χαμζά Χαμζάογλου, ήθελε τον παίκτη στην ομάδα του από το καλοκαίρι αλλά ο Βενγκέρ ήθελε να δώσει πρώτα μια ευκαιρία στον Κοσταρικανό να αποδείξει ότι μπορεί να αγωνιστεί σε αυτό το επίπεδο.

Αυτό που απασχολεί τους ιθύνοντες της Γαλατασαράι είναι η απόφαση που θα πάρει εν τέλει ο Βενγκέρ καθώς δείχνει ένα δισταγμό στην πώληση του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού. Σε περίπτωση που εν τέλει ο Βενγκέρ δώσει το "ΟΚ" στο να υπογράψει ο Κάμπελ στην Γαλατά θα βρει έναν πρώην συμπαίκτη του στους "κανονιέρηδες", τον Λούκας Ποντόλσκι.

TAGS SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ