SUPER LIG

Εκτός ομάδας ο Ετό, λόγω ποσταρίσματος κατά του ρατσισμού!

Εκτός ομάδας ο Ετό, λόγω ποσταρίσματος κατά του ρατσισμού!

H διοίκηση της Αντάλιασπορ ανακοίνωσε πως το αστέρι της ομάδας, Σαμουέλ Ετό τίθεται στο περιθώριο επ' αόριστον εξαιτίας ενός μηνύματος κατά του ρατσισμού!

Σε μία πρωτοφανή απόφαση προχώρησε η διοίκηση της Αντάλιασπορ, καθώς ανακοίνωσε πως θέτει εκτός ομάδας τον Σαμουέλ Ετό επ' αόριστον μία ημέρα μετά την καταγγελία του Καμερουνέζου επιθετικού στα social media για ρατσιστική συμπεριφορά προς το πρόσωπό του.

Τα τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν πως το μεγάλο αστέρι της τουρκικής ομάδας "φωτογράφιζε" εμμέσως τον πρόεδρο του συλλόγου, Αλί Σαφάκ Εζτουρκ. Γι' αυτό το λόγο κι οι διοικούντες αποφάσισαν να τον αποβάλλουν απ' τους κόλπους της ομάδας.

"Υπενθύμιση: Ίσως κάποιοι άνθρωποι δεν με σέβονται επειδή είμαι μαύρος. Όμως, δεν θα πέσω απ' το επίπεδο που έχω φτάσει. Είμαι σε αυτό το άθλημα 18 χρόνια. Πάντα έκανα τη δουλειά μου με ατελείωτο ενθουσιασμό. Κατέκτησα όλα τα τρόπαια. Πήρα βραβεία, είχα επιτυχίες. Θα πρέπει να υπάρχει σεβασμός", αναφέρει, μεταξύ άλλων το μήνυμα του Ετό στο Instagram, το οποίο συνδυάστηκε με μία φωτογραφία απ' τη wikipedia που δείχνει όλους τους τίτλους της καριέρας του.

TAGS SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ