Αθώωση της Φενέρμπαχτσε για τα στημένα - Super Lig - SPORT 24
SUPER LIG

Αθώωση της Φενέρμπαχτσε για τα στημένα

Αθώωση της Φενέρμπαχτσε για τα στημένα

Η τελική απόφαση του δικαστηρίου έκρινε αθώο τον Αζίζ Γιλντιρίμ και την Φενέρμπαχτσε για τα στημένα του 2011, όπως και τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους (Μπεσίκτας, Σίβασπορ)

Έπειτα από την 13η εκδίκαση το ανώτατο δικαστήριο της Τουρκίας έκρινε αθώους όλους τους εμπλεκόμενους στο σκάνδαλο με τα στημένα ματς του 2011.

Απόλυτη δικαίωση και λύτρωση για την Φενέρμπαχτσε και τον πρόεδρό της, Αζίζ Γιλντιμίρ, όπως και για την Μπεσίκτας, αλλά και την Σίβασπορ.

Θυμίζουμε πως η UEFA είχε τιμωρήσει με ευρωπαϊκό αποκλεισμό την Φενέρμπαχτσε για δύο χρόνια και την Μπεσίκτας με ένα. Η οικονομική ζημιά ήταν τεράστια, έτσι οι σύλλογοι αναμένεται να κινηθούν νομικά για αποζημιώσεις.

Το δικαστήριο αποφάσισε πως ο Αζίζ Γιλντιμίρ έπεσε θύμα πλεκτάνης, αθωώθηκαν όλοι οι εμπλεκόμενοι, με τις συλλήψεις πριν 4 χρόνια να είναι τουλάχιστον 40, ενώ χιλιάδες οπαδοί της Φενέρμπαχτσε ήταν έξω από τον δικαστήριο περιμένοντας την απόφαση και εν συνεχεία ξέσπασαν σε εορτασμούς.

SHARE:
ONEFUN

ONEFUN

Το δρομολόγιο του 140 είναι ό,τι πιο κοντά στο ταξίδι στο κέντρο της Γης

Ένας δημοσιογράφος του Oneman έκανε μια ολόκληρη διαδρομή του 140 και είναι ακόμα μαζί μας. Αρτιμελής και ψυχικά υγιής (;).

HOT RIGHT NOW

HOT RIGHT NOW

Οι 5 υποψήφιες για 'Model Of The Year'. Σε ποια θα έδινες τον τίτλο;

Να σημειώσουμε πως δύο από τις πέντε είναι αδερφές. Άδικο, αλλά σέξι.

ΧΑΡΤΗΣ

ΧΑΡΤΗΣ

Σε τι είναι καλύτεροι οι πολίτες κάθε χώρας;

Επειδή κάθε χώρα διαφέρει από τις υπόλοιπες, έρευνα δείχνει τι κάνουν καλύτερα οι πολίτες. Σε τι είναι καλύτεροι οι Έλληνες (Pics)

BINTEO

BINTEO

Παντρεύτηκε τον άνθρωπο που της δώρισε μέρος του συκωτιού του

Εκείνος της δώρισε μέρος του συκωτιού του, σώζοντας της τη ζωή, και εκείνη τον παντρεύτηκε. Μια ιστορία αληθινής αγάπης (Vids)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24