ΙΣΠΑΝΙΑ

Υπεροχή της Ατλέτικο στα ισπανικά βραβεία

Υπεροχή της Ατλέτικο στα ισπανικά βραβεία

Τα βραβεία της περσινής περιόδου στην ισπανική λίγκα δόθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (24/10) και αρκετοί σούπερ σταρ έμειναν παραπονεμένοι...

Το καθιερωμένο της Γκαλά είχε τη Δευτέρα η ισπανική λίγκα για να βραβεύσει εκείνους που ξεχώρισαν τη σεζόν 2015-16. Η μεγάλη νικήτρια της βραδιάς ήταν με διαφορά η Ατλέτικο Μαδρίτης η οποία κέρδισε πέντε βραβεία.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος κατακτώντας τον τίτλο του καλύτερου παίκτη τόσο από την ψηφοφορία των παικτών - προπονητών όσο και εκείνη του κόσμου.

Αναλυτικά τα βραβεία

Υπεροχή της Ατλέτικο στα ισπανικά βραβεία

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ, ΓΙΑΝ ΟΜΠΛΑΚ (ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δέχτηκε πέρσι τα λιγότερα τέρματα και ένας από τους βασικούς λόγους ήταν ο Γιαν Όμπλακ. Ο 23χρονος τερματοφύλακας δεν έχασε ούτε λεπτό συμμετοχής αφού αγωνίστηκε ως βασικός και στα 38 ματς της La Liga και δέχτηκε μόλις 18 τέρματα. Συνολικά αγωνίστηκε 3.420 λεπτά και έκανε 82 αποκρούσεις.

Υπεροχή της Ατλέτικο στα ισπανικά βραβεία

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ, ΝΤΙΕΓΚΟ ΓΚΟΝΤΙΝ (ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ)

Είναι ο ηγέτης της άμυνας της Ατλέτικο Μαδρίτης και στα 30του χρόνια είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στον κόσμο. Ο Ντιέγκο Γκοντίν αγωνίστηκε για 2.650 λεπτά την περασμένη σεζόν έκανε μεταξύ άλλων 125 κλεψίματα και αποτέλεσε μία από τις "κολώνες" της Ατλέτικο Μαδρίτης του Σιμεόνε.

Υπεροχή της Ατλέτικο στα ισπανικά βραβεία

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΕΣΟΣ, ΛΟΥΚΑ ΜΟΝΤΡΙΤΣ (ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ)

Ό,τι και να γράψει κανείς για τις δουλειές που κάνει μέσα στο γήπεδο ο Λούκα Μόντριτς είναι λίγο. Μόνο τυχαίο δεν είναι άλλωστε πως στα 31του η Ρεάλ Μαδρίτης του έκανε νέα επέκταση συμβολαίου μέχρι το 2020. Σε 32 συμμετοχές αγωνίστηκε για 2626 λεπτά, πέτυχε δύο γκολ, είχε 4 ασίστ και έκανε 200 κλεψίματα.

Υπεροχή της Ατλέτικο στα ισπανικά βραβεία

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ, ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ (ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ)

Τη μάχη για τον καλύτερο επιθετικό κέρδισε τελικά ο Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ ήταν για μία ακόμα χρονιά ένας από τους κινητήριους μοχλούς της Μπαρτσελόνα συνθέτοντας μαζί με τους Νεϊμάρ και Σουάρες μία εξαιρετική επιθετική τριάδα. Πέρσι, ο Μέσι είχε 33 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με 2729 λεπτά πετυχαίνοντας 26 γκολ και δίνοντας 16 ασίστ.

Υπεροχή της Ατλέτικο στα ισπανικά βραβεία

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, ΝΤΙΕΓΚΟ ΣΙΜΕΟΝΕ (ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ)

Είναι ο άνθρωπος ο οποίος επανέφερε την Ατλέτικο Μαδρίτης στις κορυφαίες ομάδες της Ισπανίας. Το έργο που έχει παρουσιάσει στη Μαδρίτη σε συνδυασμό με την ικανότητα του να παίρνει το 100% από τους παίκτες του έχουν κάνει τον Ντιέγκο Σιμεόνε έναν από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο.

Υπεροχή της Ατλέτικο στα ισπανικά βραβεία

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ, ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ: ΑΝΤΟΥΑΝ ΓΚΡΙΕΖΜΑΝ (ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ)

Με ένα σμπάρο δύο τριγώνια για τον Αντουάν Γκριεζμάν. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός ήταν ο παίκτης αποκάλυψη της περσινής χρονιάς για την Ατλέτικο Μαδρίτης. Στη δεύτερη χρονιά του στην πρωτεύουσα μέτρησε 38 συμμετοχές με 22 γκολ, έχοντας παράλληλα 173 κλεψίματα (!!!!).

Υπεροχή της Ατλέτικο στα ισπανικά βραβεία

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΝΕΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ, ΜΑΡΚΟ ΑΣΕΝΣΙΟ (ΕΣΠΑΝΙΟΛ)

Παιδί των ακαδημιών της Μαγιόρκα σε ηλικία 18 ετών πήγε στη Ρεάλ Μαδρίτης η οποία πέρσι τον έδωσε δανεικό στην Εσπανιόλ. Τι έκανε εκεί; Σε 34 συμμετοχές πέτυχε τέσσερα γκολ, είχε 10 ασίστ και 169 κλεψίματα κερδίζοντας με το σπαθί του την επιστροφή του στο ρόστερ της Ρεάλ.

Υπεροχή της Ατλέτικο στα ισπανικά βραβεία

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ, ΛΟΥΙΣ ΣΟΥΑΡΕΣ (ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ)

Η ισπανική Λίγκα δίνει και ένα βραβείο στον παίκτη ο οποίος δεν είναι Ισπανός και ζητά από τους φίλους της σε όλο τον κόσμο να ψηφίσουν εκείνο που θεωρούν ότι την αντιπροσωπεύει καλύτερα. Ο Λουίς Σουάρες ουσιαστικά έπαιζε χωρίς αντίπαλο και τελικά κατέκτησε την κορυφή εύκολα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΟΥΑΝ ΓΚΡΙΕΖΜΑΝ

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ