ΙΣΠΑΝΙΑ

Βούρκωσε στο "αντίο" του ο Χουάνφραν

Βούρκωσε στο "αντίο" του ο Χουάνφραν

Ο Χουάνφραν ανακοίνωσε πως δεν θα συνεχίσει στην Λεβάντε, με τον 39χρονο να είναι έντονα συγκινημένος για το γεγονός πως αποχωρεί από την ομάδα. Δεν απέκλεισε να συνεχίσει το ποδόσφαιρο.

Περίπου δέκα χρόνια έμεινε στη Λεβάντε ο Χουάνφραν, όμως για όλα υπάρχει ένα τέλος. Ο 39χρονος δεν θα συνεχίσει στην ισπανική ομάδα και αποτελεί παρελθόν, με την συγκίνηση να είναι μεγάλη για τον ίδιο, αφού βούρκωσε στο 'αντίο" του.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε,ανακοίνωσε πως δεν θα φορέσει την επόμενη αγωνιστική περίοδο την φανέλα της Λεβάντε, η οποία θα αγωνίζεται στην Segunda Division. Παράλληλα, ο άλλοτε άσος της ΑΕΚ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του.

"Εδώ πέρασα τα ομορφότερα χρόνια της καριέρας μου. Την πρώτη περίοδο, η Λεβάντε με βοήθησε να εξελιχθώ και να ανέβω επίπεδο. Σκληρή δουλειά και θυσίες για τον σύλλογο, ενώ, όταν επέστρεψα, την βοήθησα στο Europa League, όμως δυστυχώς αποχωρώ με την λύπη του υποβιβασμού.

Ευχαριστώ τον πρόεδρο που με πίστεψε, όταν όλοι οι άλλοι δεν με πίστευαν. Δεν το ξεχάσω ποτέ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους προπονητές που συνεργάστηκα και όλους τους συμπαίκτες μου. Χωρίς αυτούς δεν θα είχα πετύχει τίποτα. Σας ευχαριστώ για την στάση σας και τον σεβασμό σας.

Τώρα ξεκινάει μια νέα περίοδος στην ζωή μου. Θέλω να χαρώ την οικογένειά μου και να περάσω χρόνο μαζί της. Δεν μπορώ να αποκλείσω φυσικά να παίξω κάπου αλλού, εφόσον μου παρουσιαστεί κάτι που θα με καλύψει και θα με ενθουσιάσει", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Χουάνφραν, ο οποίος αποχαιρέτησε οριστικά τη Λεβάντε.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ