ΙΣΠΑΝΙΑ

Βαλβέρδε: "Μαγική νύχτα αλλά το 4-0 δεν φτάνει"

Βαλβέρδε: "Μαγική νύχτα αλλά το 4-0 δεν φτάνει"

Ευτυχισμένος αλλά και απόλυτα προσγειωμένος εμφανίστηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετά το εντυπωσιακό 4-0 της Μπιλμπάο απέναντι στην Μπαρτσελόνα στον πρώτο τελικό του σούπερ καπ.

Η Μπιλμπάο συνέτριψε με 4-0 την Μπαρτσελόνα στον πρώτο τελικό του σούπερ καπ Ισπανίας και ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν θα μπορούσε να ήταν ευτυχισμένος για ό,τι έζησε χθες το βράδυ. "Μαγική νύχτα", την χαρακτήρισε ο προπονητής της Αθλέτικ ωστόσο εμφανίστηκε απόλυτα προσγειωμένος ενόψει της ρεβάνς την ερχόμενη Δευτέρα (17/8, 23:00).

"Απέναντι σε άλλη ομάδα, το 4-0 θα ήταν αρκετό για να αγγίξουμε το τρόπαιο. Αλλά απέναντι στην Μπαρτσελόνα; Όχι", τόνισε χαρακτηριστικά συνεχίζοντας: " Ξέρουμε πολύ καλά τι μας περιμένει στο Καμπ Νόου. Έχουμε ένα προβάδισμα αλλά θα υποφέρουμε πολύ εκεί, το γνωρίζουμε".

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, μεταξύ άλλων, σημείωσε ότι θα χρειαστεί τις επόμενες ημέρες όλους τους ποδοσφαιριστές του καθώς πέρα από τη ρεβάνς της Δευτέρας (17/8), η Μπιλμπάο παίζει στη Σλοβακία με τη Ζίλινα την Πέμπτη για το Europa League και (πάλι) με την Μπαρτσελόνα την Κυριακή για το πρωτάθλημα!

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ