ΙΣΠΑΝΙΑ

Τριάρα και η πρώτη Κούπα της Μπαρτσελόνα

Τριάρα και η πρώτη Κούπα της Μπαρτσελόνα

Μετά το 2-0 στο "Σάντσεθ Πιθχουάν", η Μπαρτσελόνα νίκησε 3-0 στο "Καμπ Νόου" και κατέκτησε το ισπανικό Super Cup, κάνοντας... σεφτέ στις Κούπες για φέτος. Δυο γκολ ο Αρντά Τουράν και ένα ο Λιονέλ Μέσι (VIDEOS).

Με το... καλημέρα στη σεζόν ήρθε η πρώτη Κούπα της σεζόν για την Μπαρτσελόνα, η οποία ολοκλήρωσε την δουλειά που είχε ξεκινήσει στο "Σάντσεθ Πιθχουάν" κόντρα στη Σεβίλλη.

Μετά το 2-0 στην Ανδαλουσία, επιβλήθηκε 3-0 στο "Καμπ Νόου" και κατέκτησε το τρόπαιο, ενώ οι Ανδαλουσιάνοι με τη σειρά τους έχασαν δεύτερο Super Cup στη σειρά, αφού είχε προηγηθεί το ευρωπαϊκό με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι Καταλανοί άνοιξαν το σκορ μόλις στο 10ο λεπτό με τον Αρντά Τουράν, με το 1-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους. Ο Τούρκος διπλασίασε τα δικά του γκολ και της ομάδας του στο δεύτερο λεπτό του β' μέρους, για να έρθει ο Λιονέλ Μέσι στο 56' να διαμορφώσει το 3-0 για την Μπαρτσελόνα, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Η Σεβίλλη είχε χάσει πέναλτι στο 33' με τον Ιβέντε Ιμπόρα για να φέρει το ματς στα ίσια (το απέκρουσε ο Μπράβο). Πλέον, οι δυο ομάδες συγκεντρώνονται για την έναρξη του ισπανικού πρωταθλήματος, όπου το Σάββατο (20/8) οι Ανδαλουσιάνοι υποδέχονται την Εσπανιόλ του Ρομπέρτο και η Ρεάμ Μαδρίτης παίζει στο "Ανοέτα" με τη Ρεάλ Σοθιεδάδ.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Μπαρτσελόνα: Μπράβο, Βιδάλ, Μαστσεράνο, Ουμτιτί, Ντιν (60’ Άλμπα), Μπουσκέτς (73' Ράκιτιτς), Γκόμεθ, Ντένις Σουάρεθ (73' Σαμπέρ), Μέσι, Τουράν, Μουνίρ Ελ Χανταντί.

Σεβίλλη: Σέρχιο Ρίκο, Ιμπόρα, Γκονθάλεθ, Μερκάδο, Κρανεβίτερ, Φερέιρα, Γκάνσο (56' Βάσκεθ), Σαράμπια, Κορέα (72' Βιέτο), Κονοπλιάνκα, Μπεν Γιεντέρ (62' Βιτόλο).



TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ