ΙΣΠΑΝΙΑ

Το χτύπημα του Σιμεόνε στον βοηθό διαιτητή

Το χτύπημα του Σιμεόνε στον βοηθό διαιτητή

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε αποβλήθηκε ξανά σε ντέρμπι κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, αυτή τη φορά για "φιλικό" χτύπημα στο σβέρκο του τέταρτου διαιτητή και κινδυνεύει με 10 αγωνιστικές τιμωρίας! Δείτε το VIDEO.

Το έχει η μοίρα του Ντιέγκο Σιμεόνε να μην καταφέρνει να ολοκληρώσει τα ματς με τη Ρεάλ στην άκρη του πάγκου. Απόδειξη ο δεύτερος τελικός του ισπανικού Σούπερ Καπ, με τον Αργεντίνο να αποβάλλεται από τον Φερνάντεθ Μπορμπαλάν κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους, κάτι που γίνεται για 2η φορά στα τρία τελευταία παιχνίδια Ρεάλ-Ατλέτικο.

Η αρχή για τον "Τσόλο" έγινε στον περυσινό τελικό του Champions League καθώς τότε είχε αποβληθεί λίγο πριν το τέλος της παράτασης επειδή είχε πετάξει τη μπάλα εντός γηπέδου "σημαδεύοντας" τον άσο της Ρεάλ, Ραφαέλ Βαράν.

Το δεύτερο κρούσμα απειθαρχίας έλαβε χώρα στο "Βιθέντε Καλδερόν" το βράδυ της Παρασκευής, με τον διαιτητή να του δείχνει το δρόμο προς την.. εξέδρα μετά την ατυχή έμπνευση του Σιμεόνε να δώσει ένα "φιλικό" χτύπημα στο σβέρκο του τέταρτου διαιτητή στο 26ο λεπτό του αγώνα.

Σημειώνεται πως ελέω αυτής της συμπεριφοράς του, ο τεχνικός των "ροχιμπλάνκος" κινδυνεύει να τιμωρηθεί ακόμα και με 10 αγωνιστικές αποκλεισμό από τους πάγκους, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα "ABC" στο ρεπορτάζ της.

Συγκεκριμένα προβλέπεται τιμωρία: από 2 έως 4 αγωνιστικές για το χτύπημα στον τέταρτο διαιτητή, 2 αγωνιστικές για τα ειρωνικά χειροκροτήματα μετά την απόφαση, 2 αγωνιστικές επειδή καθυστέρησε να αφήσει τον πάγκο και 2 αγωνιστικές επειδή θεωρείται υπότροπος!

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ