ΙΣΠΑΝΙΑ

Το Sport24.gr στους πανηγυρισμούς της Ρεάλ!

Το Sport24.gr στους πανηγυρισμούς της Ρεάλ!

To Sport24.gr πέρασε έλεγχο, προσπάθησαν να το αποπλανήσουν, αλλά τελικά κατάφερε να δώσει το "παρών" στους έξαλλους πανηγυρισμούς των οπαδών της Ρεάλ μετά τη νίκη στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στη Μπαρτσελόνα. Δείτε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ videos...

Αποστολή στη Μαδρίτη: Βασίλης Δελής

Η παρουσία μας στη Μαδρίτη για τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ για τα προημιτελικά της Euroleague έτυχε να πέσει επάνω στον τελικό Κυπέλλου Ισπανίας ανάμεσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Βασίλισσας και τη Μπαρτσελόνα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, λοιπόν επικράτησε στον τελικό της διοργάνωσης των Καταλανών με 2-1 και κατέκτησε το Κύπελλο για 19η φορά στην ιστορία της. Το τέλος του αγώνα βρήκε ολόκληρη τη Μαδρίτη να γιορτάζει την κατάκτηση του τροπαίου, με χιλιάδες κόσμο να βγαίνουν στον δρόμο και να συγκεντρώνονται κάθετα της πλατείας "Θιβέλες", όπου παραδοσιακά πανηγυρίζουν οι φίλαθλοι της Βασίλισσας τις κατακτήσεις τροπαίων.

Ο θόρυβος, τα κορναρίσματα και οι έξαλλοι πανηγυρισμοί μας έκαναν να ακολουθήσουμε τους οπαδούς της Ρεάλ μέχρι το κέντρο της πόλης και να πάρουμε μία δυνατή γεύση για το πώς γιορτάζουν οι Μαδριλένοι. Μετά την πλατεία ανεξαρτησίας υπήρχαν αστυνομικές δυνάμεις, όπου έλεγχαν τον κόσμο, ο οποίος κατευθυνόταν προς το συγκεκριμένο σημείο. Έψαχναν μέχρι και τα... κλαμπ σάντουιτς (αληθινό περιστατικό).

Αφού μας έλεγξαν συνεχίσαμε να κατεβαίνουμε προς την πλατεία, μαζί με χιλιάδες φιλάθλους της Ρεάλ. Κατά την διάρκεια της διαδρομής και τα μεγάφωνα που είχαν στηθεί ακουγόντουσαν ξανά και ξανά σε περιγραφή τα γκολ της Βασίλισσας απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Ο κόσμος ήταν εκστασιασμένος, την ώρα που ορισμένοι επιτήδειοι προσπαθούσαν να σου αποσπάσουν την προσοχή, μοιράζοντας τις φημισμένες όπως μας είπαν κάρτες της "hot Madrid"! Πάρτε μία γεύση από τις... κάρτες.

Το Sport24.gr στους πανηγυρισμούς της Ρεάλ!

Ο κόσμος πολλαπλασιαζόταν με γοργούς ρυθμούς. Οικογένειες, μικρά παιδιά, αλλά και ηλικιωμένοι είχαν μαζευτεί στην πλατεία και φώναζαν ρυθμικά τα ονόματα των παικτών της Ρεάλ Μαδρίτης. Μουσική, αλλά και μία ειδικά διαμορφωμένη κερκίδα που περίμενε τους ήρωες του Μεστάγια. Όλα είχαν σχεδιαστεί ιδανικά από τους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι είδαν τον σύλλογο τους να κατακτά ακόμα ένα τρόπαιο.

Ειδικά εφέ σχημάτιζαν επάνω στα κτήρια μπάλες, Κύπελλα και το σήμα της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ η μουσική σταδιακά δυνάμωνε όσο περνούσε η ώρα. Οι δρόμοι γύρω από την πλατεία είχαν αρχίσει να γεμίζουν ασφυκτικά, με τον κόσμο να μην σταματάει να πανηγυρίζει για την κατάκτηση του τίτλου που συνοδεύτηκε με νίκη επί της Μπαρτσελόνα. Και μέσα σε όλα αυτά ήρθαν και τα συγχαρητήρια από τους Καταλανούς στην Ρεάλ για τη νίκη της. " Συγχαρητήρια στη Ρεάλ για τη νίκη της στον τελικό του ισπανικού Κυπέλλου", έγραψαν οι Καταλανοί στον λογαριασμό τους στο twitter.

Δείτε τα matrix της πλατείας...

Το Sport24.gr στους πανηγυρισμούς της Ρεάλ!

* Bonus μία φωτογραφία με σάντουιτς σε... γήινα χρώματα!

Το Sport24.gr στους πανηγυρισμούς της Ρεάλ!
TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ