ΙΣΠΑΝΙΑ

Το πιστεύει ακόμα για ανατροπή ο Βαλβέρδε

Το πιστεύει ακόμα για ανατροπή ο Βαλβέρδε

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν θεωρεί ότι έχει χαθεί ακόμα το Super Cup για την Μπαρτσελόνα, αν και είναι απογοητευμένος από την ήττα με 3-1 εντός έδρας. Τι είπε ο Ζινεντίν Ζιντάν από τη μεριά του.

Η Μπαρτσελόνα καλείται να ανατρέψει το 3-1 του πρώτου αγώνα στη ρεβάνς του "Σαντιάγο Μπερναμπέου" την Τετάρτη (16/8, 00:00), εντούτοις ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν θεωρεί ότι έχει τελειώσει τίποτα και πιστεύει ακόμα στην ομάδα του, αν και δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την ήττα στο "Καμπ Νόου".

"Ήταν ένα ματς που είχαμε κάποια καλά και κάποια κακά διαστήματα. Ατυχήσαμε να βρεθούμε πίσω στο σκορ με αυτογκόλ, ισοφαρίσαμε, αλλά δεχτήκαμε ακόμα δύο τέρματα.

Είναι μια ήττα που δεν μας αρέσει. Ειδικά όταν είναι από τη Ρεάλ και όταν διακυβεύευται ένας τίτλος. Χάσαμε, δεν μας αρέσει αυτό και πρέπει να βελτιωθούμε.

Είναι αλήθεια ότι έχουμε μια δύσκολη αποστολή στην Μαδρίτη και η Ρεάλ είναι το φαβορί για τον τίτλο. Θα πρέπει όμως να παίξει και το δεύτερο παιχνίδι. Τα πράγματα δεν τελειώνουν ποτέ μετά από μια νίκη ή μετά από μια ήττα", ανέφερε ο Βαλβέρδε.

ΖΙΝΤΑΝ: "ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΕΝΑΛΤΙ, ΑΥΣΤΗΡΗ Η ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΡΟΝΑΛΝΤΟ"

Ο Ζινεντίν Ζιντάν από τη μεριά του είχε κάποια παράπονα από την διαιτησία του αγώνα. Ειδικά για το πέναλτι που ισοφάρισε η Μπαρτσελόνα και για την αποβολή του Ρονάλντο.

"Κάναμε εξαιρετικό παιχνίδι. Δεν μπορώ να ασχοληθώ με τη διαιτησία, το πέναλτι και την αποβολή. Μπορεί να μην υπήρχε πέναλτι, δεν είμαι σίγουρος για τη φάση, αλλά η αποβολή του Κριστιάνο με δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο, μου φάνηκε αυστηρή

Εγώ κοιτάζω την ομάδα μου. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Μείναμε με δέκα παίκτες, αλλά πιστέψαμε στη νίκη μέχρι το τέλος. Είμαστε χαρούμενοι και το δικαιούμαστε, αλλά ο τίτλος δεν έχει κριθεί. Υπάρχει και ο επαναληπτικός την Τετάρτη και πρέπει να ολοκληρώσουμε το έργο μας", ανέφερε ο "Ζιζού".

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ