ΙΣΠΑΝΙΑ

Το μεγάλο δίλημμα του Ζιντάν

Το μεγάλο δίλημμα του Ζιντάν
© INSTAGRAM/ZIDANE

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης Β', Ζινεντίν Ζιντάν, βρίσκεται σ' ένα μεγάλο οικογενειακό όσο κι αγωνιστικό δίλημμα, καθώς έχει να επιλέξει ποιος από τους δύο υιούς του, θα παραχωρηθεί δανεικός.

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Αυτή η λαϊκή ρήση βρίσκει την πιστή της εφαρμογή στον προβληματισμό που έχει τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, ο Γάλλος τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης Β', Ζινεντίν Ζιντάν.

Γιατί ο "Ζιζού" επιθυμεί ένα μόνο από τους δύο γιους του, στην ομάδα; Γιατί ο ένας εκ των δύο, θα πρέπει να παραχωρηθεί δανεικός; Ο ένας είναι ο διεθνής με την εθνική Γαλλίας (Κ-17) τερματοφύλακας, Λούκα. Από τους νεαρότερους τερματοφύλακες στην κατηγορία, ωστόσο με λαμπρό μέλλον και ένας από τους καλύτερους στην ηλικία του. Ο άλλος είναι ο Ένθο, ηλικίας 20 ετών μέσος, διεθνής κι αυτός με την "τρικολόρ" Κ-19.

Και το ερώτημα παραμένει. Γιατί ο Ζιντάν σκέφτεται να "θυσιάσει" έναν εκ των δύο γιων του, παραχωρώντας τον δανεικό σε άλλη ομάδα; Γιατί, σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, θέλει να τους απελευθερώσει από το άγχος του ονόματος, αλλά κι από τις κακές γλώσσες που υποστηρίζουν ότι Λούκα κι Ένθο αγωνίζονται στη Ρεάλ Μαδρίτης Β', λόγω της παρουσίας του πατέρα τους, στην τεχνική ηγεσία αυτής.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ