ΙΣΠΑΝΙΑ

Το κρυφό χαρτί της Μπαρτσελόνα "χτύπησε" ξανά

FC Barcelona's Jose Arnaiz celebrates after scoring during a Spanish Copa del Rey round of 32 second leg soccer match between FC Barcelona and Murcia at the Camp Nou stadium in Barcelona, Wednesday, Nov 29, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Jose Arnaiz celebrates after scoring during a Spanish Copa del Rey round of 32 second leg soccer match between FC Barcelona and Murcia at the Camp Nou stadium in Barcelona, Wednesday, Nov 29, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Χοσέ Αρνάιθ αποδεικνύεται μέχρι στιγμής ως ο παίκτης του Κυπέλλου για την Μπαρτσελόνα αφού πέτυχε το τρίτο του γκολ σε ισάριθμα ματς. (VIDEO)

Το περασμένο καλοκαίρι αποκτήθηκε από την Βαγιαδολίδ και μέχρι σήμερα έχει πάρει ελάχιστες ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα. Όποτε όμως πατάει χορτάρι σκοράρει για τους "μπλαουγκράνα".

Ο λόγος για τον Χοσέ Αρνάιθ ο οποίος πέτυχε και πάλι γκολ για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Με τους Μέσι, Σουάρες να μην είναι καν στον πάγκο για την αναμέτρηση για τον πέμπτο γύρο του Κυπέλλου Ισπανίας απέναντι στη Θέλτα, ο 22χρονος μεσοεπιθετικός πήρε θέση στην "γραμμή κρούσης" της Μπαρτσελόνα και δικαίωσε τον προπονητή του πετυχαίνοντας το 1-0 στο 16'.

Αυτό ήταν το πρώτο γκολ τη Μπαρτσελόνα για το 2018 με τους προκατόχους του συγκεκριμένου ποδαρικού να είναι παίκτες όπως ο Μέσι, ο Νεϊμάρ και ο Ανρί.

Βέβαια, το εντυπωσιακό με την περίπτωση του Χοσέ Αρνάιθ είναι ότι και στα τρία ματς κυπέλλου που έχει χρησιμοποιηθεί φέτος έχει βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Στον προηγούμενο γύρο είχε σκοράρει τόσο στον εντός όσο και στον εκτός έδρας αγώνα με τη Μούρθια, ενώ και τώρα απέναντι σε πιο δύσκολο αντίπαλο κατάφερε να πετύχει ένα τέρμα.

Δείτε το γκολ που πέτυχε κόντρα στη Θέλτα

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ