ΙΣΠΑΝΙΑ

Το καλύτερο γκολ του Ντι Στέφανο που δεν μεταδόθηκε ποτέ, σε 3D!

Το καλύτερο γκολ του Ντι Στέφανο που δεν μεταδόθηκε ποτέ, σε 3D!

Ο Αλφρέδο Ντι Στέφανο πέτυχε το πιο όμορφο γκολ της καριέρας με την εθνική Ισπανίας απέναντι στην αντίστοιχη του Βελγίου. Αυτό δε μεταδόθηκε ποτέ, αλλά με τη βοήθεια της τεχνολογίας μπορούμε να το δούμε σε 3D. (video)

Από τα 654 γκολ που πέτυχε στην καριέρα του, ένα ήταν το πιο όμορφο (με το "τσίμπημα του σκορπιού"), σύμφωνα με τις μαρτυρίες του ιδίου. Ο Αλφρέδο Ντι Στέφανο, το 1957, βρήκε δίχτυα στην αναμέτρηση της εθνικής Ισπανίας με την αντίστοιχη του Βελγίου, ωστόσο η κάμερα που ήταν στο γήπεδο δεν κατάφερε να το "αιχμαλωτίσει".

Ο Ντι Στέφανο ξεκίνησε μια αναζήτηση, ρωτώντας όλους τους φωτογράφους που ήταν παρόντες στο "Χέιζελ" των Βρυξελλών, ωστόσο μάταια. Ούτε η φωτογραφική μηχανή κατόρθωσε να απαθανατίσει το γεγονός. Κι όμως, 60 χρόνια μετά αυτό κατέστη γεγονός με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Το τηλεοπτικό κανάλι Premium Sport της Μediaset στη γειτονική Ιταλία κατόρθωσε να το αναπαραστήσει σε 3D. Κι όμως το πιο όμορφο γκολ, κατά τον ίδιο τον Ντι Στέφανο, μπορεί να μη μεταδόθηκε ποτέ ωστόσο μπορούμε να το δούμε με τη βοήθεια της τεχνολογίας:

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ