ΙΣΠΑΝΙΑ

Τελικός με γκολάρα Φουστέρ για την Χετάφε!

Τελικός με γκολάρα Φουστέρ για την Χετάφε!

Στη ρεβάνς του ημιτελικού των play offs της La Liga 2, η Χετάφε υποδέχθηκε στο "Alfonso Perez" την Ουέσκα και με γκολάρα του Φουστέρ σφράγισε την παρουσία της στον τελικό, με φόντο την άνοδο στην πρώτη κατηγορία! (video)

Χετάφε και Ουέσκα μονομάχησαν στα play offs της La Liga 2, με την πρώτη αναμέτρηση των ομάδων στο "Estadio El Alcoraz" να ολοκληρώνεται με σκορ 2-2 (76' Αραούχο, 90+4' πεν. Καμάτσο / 51' πεν. & 74 Μολίνα).

Στη ρεβάνς του "Alfonso Perez", η Χετάφε προηγήθηκε με τον Κάλα (πρώην στόπερ της ΑΕΚ) στο 37ο λεπτό και με το σκορ στο 1-0 για τους γηπεδούχους πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια μετά τα πρώτα 45 λεπτά.

Στο 63' ο Πατσέκο έδωσε σαφές προβάδισμα πρόκρισης στην Χετάφε σκοράροντας για το 2-0 και έξι λεπτά αργότερα έδωσε την θέση του στον Νταβίντ Φουστέρ.

Ο Ισπανός μέσος, που έγραψε τη δική του ιστορία για μια εξαετία στη χώρα μας με τη φανέλα του Ολυμπιακού, με σουτ στην κίνηση με το αριστερό πέτυχε ένα καταπληκτικό σε εκτέλεση γκολ στο 74' για το 3-0 και ήταν αυτός που σφράγισε την παρουσία της Χετάφε στον τελικό των play offs (με συνολικό σκορ 5-2), όπου θα αντιμετωπίσει μια εκ των Τενερίφη ή Κάντιθ που συνθέτουν το ζευγάρι του έτερου ημιτελικού.

Δείτε την γκολάρα του Φουστέρ στο βίντεο που ακολουθεί:

Photo credits: Getafe twitter

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ