ΙΣΠΑΝΙΑ

Τελειώνει του Σολδάδο στη Βιγιαρεάλ

Τελειώνει του Σολδάδο στη Βιγιαρεάλ
© EPA

Ο Ρομπέρτο Σολδάδο αποχωρεί από την Αγγλία και την Τότεναμ, επιστρέφοντας στα πάτρια εδάφη για λογαριασμό της Βιγιαρεάλ. Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρει η "Mirror".

Έπειτα από μια διετία... στασιμότητας στην Αγγλία και την Τότεναμ, ο Ρομπέρτο Σολδάδο επιθυμεί να βάλει και πάλι την καριέρα του σε ανηφορική τροχιά. Ο Ισπανός φορ επιστρέφει στα πάτρια εδάφη και σύμφωνα με τη "Mirror" η Βιγιαρεάλ είναι έτοιμη να τον εντάξει στο δυναμικό της, αφού έχει επέλθει συμφωνία με τα "σπιρούνια".

Απομένουν λεπτομέρειες για να δώσουν οι δυο ομάδες τα χέρια, με τον 30χρονο να πηγαίνει δανεικός στο "κίτρινο υποβρύχιο" με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι εφόσον ικανοποιήσει με την παρουσία του.

Μάλιστα, ο ίδιος φέρεται να είναι ήδη στην χώρα του για να πέσουν οι υπογραφές, ενώ πρέπει να θεωρείται σίγουρο πως η Τότεναμ θα προχωρήσει σε απόκτηση επιθετικού μετά το κενό που θα προκύψει με την παραχώρηση του Σολδάδο.

Ο Ισπανός στράικερ στην πρώτη του σεζόν στην αγγλική ομάδα πέτυχε 11 γκολ, εκ των οποίων τα έξι στην Premier League, ενώ πέρυσι κατάφερε μόλις πέντε φορές να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Σε κάθε περίπτωση, δεν δικαίωσε τις προσδοκίες όσων τον έφεραν στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν".

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ