ΙΣΠΑΝΙΑ

Τα ζευγάρια των "16" του Copa del Rey

FC Barcelona's Ivan Rakitic, left, duels for the ball against Celta Vigo's Andreu Fontas during a Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Celta Vigo at the Camp Nou stadium in Barcelona, Saturday, Dec. 2, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Ivan Rakitic, left, duels for the ball against Celta Vigo's Andreu Fontas during a Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Celta Vigo at the Camp Nou stadium in Barcelona, Saturday, Dec. 2, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Το μεσημέρι της Τρίτης (05/12) πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της φάσης των 16 του Copa del Rey, με την Μπαρτσελόνα να έχει το δυσκολότερο έργο απ' τους μεγάλους, αφού αντιμετωπίζει τη Θέλτα. Με τη Νουμάνθια η Ρεάλ, με τη Λέιδα η Ατλέτικο.

Βατή κλήρωση για τις Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης στη φάση των 16 του Copa del Rey, καθώς θα αντιμετωπίσουν ομάδες χαμηλότερων κατηγοριών και συγκεκριμένα τη Νουμάνθια και τη Λέιδα αντίστοιχα που έκαναν την έκπληξη και απέκλεισαν τη Μάλαγα και τη Σοθιεδάδ στην προηγούμενη φάση.

Αντίθετα, η Μπαρτσελόνα θα έχει πιο δύσκολο έργο, καθώς θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Θέλτα, η οποία κατάφερε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) απ' το "Καμπ Νόου" το περασμένο Σάββατο. Από εκεί και πέρα, ενδιαφέροντα ζευγάρια είναι το Λεγκανές - Βιγιαρεάλ και το Λας Πάλμας - Βαλένθια.

Οι αγώνες είναι διπλοί, με τα πρώτα ματς να διεξάγονται 2, 3 και 4 Ιανουαρίου και τις ρεβάνς 9, 10 και 11 του ίδιου μήνα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ:

Φορμεντέρα - Αλαβές

Λέιδα - Ατλέτικο

Νουμάνθια - Ρεάλ Μαδρίτης

Θέλτα - Μπαρτσελόνα

Κάντιθ - Σεβίλλη

Λεγκανές - Βιγιαρεάλ

Λας Πάλμας - Βαλένθια

Εσπανιόλ - Λεβάντε

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ