ΙΣΠΑΝΙΑ

Τα ξένα ΜΜΕ για την ήττα της Μπαρτσελόνα

Τα ξένα ΜΜΕ για την ήττα της Μπαρτσελόνα

Η εμφατική νίκη της Θέλτα επί της Μπαρτσελόνα δεν πέρασε απαρατήρητη από τον παγκόσμιο αθλητικό Τύπο που έτρεξε να κατακρίνει την εμφάνιση των Καταλανών.

Η Θέλτα διέσυρε την Μπαρτσελόνα βάζοντας τέσσερα γκολ με σχετική άνεση στην κάτοχο του Champions League με αποτέλεσμα να κάνει τον παγκόσμιο Τύπο να ασχοληθεί με την περίπτωσή της.

Sport (Ισπανία) : " Η Θέλτα αποκεφάλισε την Μπάρτσα" : " Στην αρχή του παιχνιδιού οι Καταλανοί είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού. Όσο περνούσε η ώρα η Θέλτα κέρδισε την κατοχή της μπάλας, έφευγε στην κόντρα πολύ γρήγορα και εν τέλει διέσυρε την Μπάρτσα. Παρόμοιο διασυρμό υπέστη η ομάδα του Λουίς Ενρίκε στο Σαν Μαμές από την Αθλέτικ Μπιλμπάο."

L' Equipe (Γαλλία) : " Η Μπάρτσα έφαγε σφαλιάρα" : " Είχε κερδίσει τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια στο πρωτάθλημα ωστόσο η Θέλτα "γονάτισε" τη Μπαρτσελόνα στο Μπαλαΐδος. Οι παίκτες του Μπερίσο είναι αήττητοι έχοντας μια ισοπαλία και τέσσερις νίκες".

Bild (Γερμανία) : " Έβρεξε γκολ στο Βίγκο για τον Μέσι και τη Μπάρτσα" : Ο Τερ Στέγκεν και ο σούπερ σταρ Μέσι ήθελαν να πάρουν τη νίκη απέναντι στη Θέλτα. Τα πολλά αστέρια της Μπάρτσα δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα και έκαναν την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα. Ο Τερ Στέγκεν δεν μπορούσε να κάνει τίποτα στα γκολ που δέχτηκε καθώς τον άφησε απροστάτευτο η άμυνα".

Ole (Αργεντινή) : " Χορός για τέσσερις" : " Η Μπαρτσελόνα φάνηκε φοβισμένη και έτσι το σύνολο των αστέρων της Μπάρτσα φάνηκε σαν απλή ομάδα μπροστά στην καταπληκτική τακτική του Εντουάρντο Μπερίσο. Δεν επέτρεψε σε καμία φάση του παιχνιδιού στη Μπάρτσα να πάρει το ρόλο του πρωταγωνιστή".

La Gazzetta dello Sport (Ιταλία) : " Κατάρρευση της Μπαρτσελόνα στο Βίγκο" : Η εμβόλιμη αγωνιστική επιφύλασσε μια έκπληξη αλλάζοντας την πρωτοπορία στην κατάταξη. Η Θέλτα πήρε μια ιστορική νίκη απέναντι στη Μπάρτσα που είχε να χάσει στο Βίγκο έντεκα χρόνια".

Mirror (Αγγλία) : "Ανώτεροι" : " Η Θέλτα νίκησε τη Μπαρτσελόνα εντός έδρας εκπλήσσοντας τους πάντες. Η Θέλτα έγινε μίνι Μπάρτσα γι' αυτό ο Λουίς Ενρίκε θέλει να αγοράσει το Νολίτο τον Ιανουάριο".

El Pais ( Ισπανία) : " Η Θέλτα προσγείωσε τη Μπάρτσα" : Μια μέτρια ομάδα έπαιξε σαν μεγάλη και διέσυρε την Μπαρτσελόνα στο Βίγκο. Η Θέλτα έβαλε τέσσερα γκολ στην ομάδα που την περασμένη σεζόν κατέκτησε τρία τρόπαια και μέχρι το τέλος του χρόνου ίσως τα κάνει πέντε".

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ