ΙΣΠΑΝΙΑ

Τα γκολ του Ρεάλ - Μπαρτσελόνα

Barcelona's Luis Suarez celebrates after scoring the opening goal during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Dec. 23, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Barcelona's Luis Suarez celebrates after scoring the opening goal during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Dec. 23, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Δείτε τα γκολ των Λουίς Σουάρες, Λιονέλ Μέσι και Αλέις Βιντάλ με τα οποίο διαμορφώθηκε το τελικό Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα 0-3. (VIDEOS)

Λίγες καλές φάσεις είχε το πρώτο ημίχρονο του "Clasico", ωστόσο το δεύτερο ξεκίνησε με ένα τέρμα για την Μπαρτσελόνα. Στο 54' ο Μπουσκέτς έξω από τη μεγάλη περιοχή της Μπαρτσελόνα έδωσε την μπάλα στον Ράκιτις.

Ο Κροάτης διέσχισε ανενόχλητος σχεδόν όλο το γήπεδο, φτάνοντας έξω από τη μεγάλη περιοχή της Ρεάλ έδωσε δεξιά στον Σέρτζι Ρομπέρτο εκείνος με τη μία γύρισε στον επίσης αφύλαχτο Σουάρες που άνοιξε με ψύχραιμο πλασέ το σκορ.

Στο 63' ο Σουάρες πλάσαρε τον Νάβας, αλλά ο γκολκίπερ της Ρεάλ απέκρουσε εντυπωσιακά. Στη συνέχεια της φάσης, ο Μέσι έδωσε ξανά στον Σουάρες, ο οποίος πλάσαρε, η μπάλα πήγε στο δοκάρι, ο Παουλίνιο πήρε το ριμπάουντ, έκανε την κεφαλιά κι ο Καρβαχάλ την έδιωξε με το χέρι πριν περάσει τη γραμμή. Ο Μέσι ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και έκανε το 2-0 για την Μπαρτσελόνα.

Ο θρίαμβος της Μπαρτσελόνα ολοκληρώθηκε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Μέσι απέφυγε υπέροχα τον Μαρσέλο, έκανε το γύρισμα στο ύψος του πέναλτι και ο Βιδάλ με πλασέ νίκησε τον Νάβας για το 3-0!

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ