ΙΣΠΑΝΙΑ

Συμφωνία για Μπέιλ γράφει η ισπανική "Αs"

Συμφωνία για Μπέιλ γράφει η ισπανική "Αs"
© GETTY IMAGES

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Αs" η Τότεναμ συμφώνησε να παραχωρήσει τον Γκάρεθ Μπέιλ στην Ρεάλ Μαδρίτης με το μυθικό ποσό των 120 εκατομμυρίων ευρώ!

Δεδομένη θεωρεί την μετακίνηση του Γκάρεθ Μπέιλ στην Ρεάλ Μαδρίτης η ισπανική εφημερίδα "Αs". Σύμφωνα με δημοσίευμα της, η Τότεναμ συμφώνησε να παραχωρήσει τον Ουαλό ποδοσφαιριστή στην Ρεάλ έναντι του μυθικού ποσού των 120 εκατομμυρίων ευρώ!

Την Τετάρτη (31/7) ο Κάρλο Αντσελότι είχε επιβεβαιώσει τις συνομιλίες των δύο πλευρών χωρίς να αποκαλύπτει την συμφωνία μεταξύ τους.

" Είναι δύσκολο να μιλήσουμε για τον Μπέιλ αυτή την στιγμή καθώς δεν είναι παίκτης της Ρεάλ. Ο σύλλογος βρίσκεται σε συζητήσεις και θα δούμε τι θα γίνει. Δεν συνηθίζω να μιλάω για παίκτες που δεν είναι στην ομάδα μου και δεν είναι σωστό να το κάνω".

Δεν έχουν δημοσιοποιηθεί λεπτομέρειες της μεταγραφής ρεκόρ αλλά όπως αναφέρει η εφημερίδα δεν πρόκειται να μετακινηθούν παίκτες, παρά τις πιέσεις του Αντρέ-Βίλας Μπόας για απόκτηση των Ντι Μαρία και Μοράτα.

Με τα λεφτά από την απόκτηση του Μπέιλ η Τότεναμ θα κινηθεί για την απόκτηση του Λουίς Σουάρες της Λίβερπουλ που αποτελεί μεταγραφικό στόχο των "πετεινών" αλλά και της Άρσεναλ, σύμφωνα πάντα με την "As".

Συμφωνία για Μπέιλ γράφει η ισπανική "Αs"
TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ