ΙΣΠΑΝΙΑ

Συγκλονίζει η βοήθεια της Ράγιο Βαγεκάνο σε 85χρονη άστεγη

Συγκλονίζει η βοήθεια της Ράγιο Βαγεκάνο σε 85χρονη άστεγη

Μετά από 50 χρόνια η 85χρονη Κάρμεν Αγιούσο Μαρτίνες είδε να την πετούν έξω από το σπίτι της λόγω χρεών όμως η Ράγιο Βαγεκάνο δεν έμεινε ασυγκίνητη στο δράμα της. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Μία από τις ιστορίες που έκαναν το γύρο του κόσμου αυτές τις ημέρες ήταν αυτή της 85χρονης Κάρμεν Αγιούσο Μαρτίνες, η οποία -έχοντας μπει εγγυήτρια σε δάνειο 70.000 ευρώ που είχε πάρει ο γιος της και αδυνατώντας να το πληρώνει από ένα σημείο και ύστερα- αναγκάστηκε μετά από 50 χρόνια να εγκαταλείψει το σπίτι της στην συνοικία Βαγιέκας λόγω έξωσης.

Αρκετός κόσμος ευαισθητοποιήθηκε ακούγοντας το δράμα της όμως η ομάδα στην οποία αξίζουν τα περισσότερα συγχαρητήρια είναι η Ράγιο Βαγεκάνο, με τον σύλλογο που έχει έδρα στα προάστια της Μαδρίτης να ανακοινώνει επίσημα πως θα προσφέρει "χείρα βοηθείας" στην ηλικιωμένη γυναίκα.

Συγκλονίζει η βοήθεια της Ράγιο Βαγεκάνο σε 85χρονη άστεγη

"Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί σε μία οικογένεια είναι να διωχθεί από το ίδιο της το σπίτι. Η συγκεκριμένη περίπτωση αφορά μία κυρία που της έκαναν έξωση από ένα σπίτι που ζούσε 50 χρόνια.

Είναι μία κατάσταση που μας αφορά όλους και δεν μπορούμε να μείνουμε άπραγοι. Γι' αυτό το λόγο πρόκειται να βοηθήσουμε την κυρία. Όχι μόνο εγώ, αλλά και το προπονητικό επιτελείο, οι παίκτες κι όλοι", δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της ομάδας, Πάκο Χέμεθ, ο οποίος υπογράμμισε πως θα δημιουργηθεί ένας λογαριασμός για την οικονομική της στήριξη.

Συγκλονίζει η βοήθεια της Ράγιο Βαγεκάνο σε 85χρονη άστεγη

Σημειώνεται πως η ηλικιωμένη γυναίκα παρακαλούσε τους αστυνομικούς να την αφήσουν να στρώσει σωστά το κρεβάτι της πριν την βγάλουν έξω ενώ ζητούσε για αυτό το λόγο από τους δημοσιογράφους να μην βγάλουν φωτογραφίες το σπίτι της!

Το ρεπορτάζ της ισπανικής τηλεόρασης για την έξωση που έγινε στην 85χρονη:

Ο τεχνικός της Ράγιο Βαγεκάνο ανακοινώνει τη στήριξη της ομάδας του:

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ