ΙΣΠΑΝΙΑ

Στον τελικό του Copa del Rey η Σεβίλλη

Στον τελικό του Copa del Rey η Σεβίλλη

Την πρόκριση της στον τελικό του Copa del Rey εξασφάλισε η Σεβίλλη, που μετά το 4-0 του πρώτου ημιτελικού, απέσπασε ισοπαλία με σκορ 2-2 στην ρεβάνς του Βίγκο απέναντι στην Θέλτα.

Εξ ορισμού δύσκολο ήταν το έργο της Θέλτα στον επαναληπτικό ημιτελικό κόντρα στην Σεβίλλη για το Copa del Rey, μετά την ήττα που είχε υποστεί στο πρώτο ματς, με το βαρύ 4-0.

Οι γηπεδούχοι πάντως μπήκαν αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τις έστω και λίγες πιθανότητες που τους αναλογούσαν και με την βροχή να πέφτει καταρρακτωδώς στο "Μπαλαΐδος", προηγήθηκαν με 2-0 χάρη σε ισάριθμα τέρματα του Ιάγο Άσπας στο 35' και το 55'.

Στο 57' όμως ήρθε το τέρμα του Μπανέγκα για τους Ανδαλουσιάνους, που ουσιαστικά έβαλε τέλος στα όνειρα των γηπεδούχων.

Στον τελικό του Copa del Rey η Σεβίλλη

Ο Κονοπλιάνκα αντικατέστησε τον Μπανέγκα στο 72' και 15 λεπτά αργότερα σημείωσε το 2-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα στο "Μπαλαΐδος".

Η Σεβίλλη λοιπόν πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Copa del Rey, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα. Θυμίζουμε ότι σε μία ρεβάνς χωρίς... νόημα μετά το 7-0 του "Καμπ Νόου", Βαλένθια και Μπαρτσελόνα αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 την Τετάρτη (10/2), έτσι οι "μπλαουκράνα" προκρίθηκαν στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας με συνολικό σκορ 8-1.

Οι ρεβάνς των ημιτελικών:

Τετάρτη

Βαλένθια - Μπαρτσελόνα 1-1 (39' Νεγρέδο / 84' Καπτούμ) [ 0-7]

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Χάουμε Ντομένετς, Ρούμπεν Βέζο, Αντερλάν Σάντος, Ιμπραΐμ Ντιαλό, Χοσέ Γκαγιά, Φραν Βιγιάλμπα (80' Ιμπάν Σαλβαδόρ), Ντανίλο Μπαρμπόζα, Ζαϊμπό, Σάντι Μίνα (71' Αντρέ Γκόμες), Πιάτι, Νεγρέδο (60' Μπακαλί).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Αντριάνο (76' Ντόουγκλας Περέιρα), Μπάρτρα, Βερμάλεν, Ματιέ, Σέρτζι Ρομπέρτο, Ράκιτιτς (76' Τζουάν Κάμαρα), Σέρτζι Σαμπέρ, Αλέις Βιδάλ, Ελ Χανταντί, Σάντρο Ραμίρεθ (82' Καπτούμ).

Πέμπτη

Θέλτα - Σεβίλλη 2-2 (35' & 55' Άσπας / 57' Μπανέγκα, 87' Κονοπλιάνκα) [ 0-4]

ΘΕΛΤΑ: Μπλάνκο, Βας (65' Χόνι), Μάλο, Γκόμεθ Σόλα, Πλάνας, Ερνάντες, Ντίαθ (69' Ραντόγια), Άσπας, Ορελάνα, Μπονγκοντά, Γκουιντέτι (73' Σένε).

ΣΕΒΙΛΛΗ: Ρίκο, Κόκε, Ραμί, Κολοντζιέσακ, Εσκουδέρο Παλόμο, Καρίκο (63' Κριστόφορο), Ιμπόρα (56' Ενζοζί), Βιτόλο, Μπανέγκα (72' Κονοπλιάνκα), Κρον-Ντελί, Γκαμεϊρό.

*σε αγκύλη το σκορ του πρώτου ματς

Θέλτα - Σεβίλλη 2-2

Βαλένθια - Μπαρτσελόνα 1-1

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ