ΙΣΠΑΝΙΑ

Στον τελικό με 8-1 η Μπαρτσελόνα

Στον τελικό με 8-1 η Μπαρτσελόνα

Βαλένθια και Μπαρτσελόνα αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στο "Μεστάγια", έτσι οι "μπλαουγκράνα" προκρίθηκαν στον τελικό του Copa del Rey με συνολικό σκορ 8-1. Ιστορικό το γκολ του Καπτούμ (video)

Σε μία ρεβάνς χωρίς... νόημα μετά το 7-0 του "Καμπ Νόου", Βαλένθια και Μπαρτσελόνα αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1, έτσι οι "μπλαουκράνα" προκρίθηκαν στον τελικό του Copa del Rey με συνολικό σκορ 8-1.

Οι περισσότεροι και στις δύο 11άδες ήταν αναπληρωματικοί, με τον Άλβαρο Νεγρέδο να ανοίγει το σκορ στο 39' και τον Ουλφρίντ Καπτούμ να απαντά στο 84'.

Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του 19άχρονου Καμερουνέζου μέσου με την πρώτη ομάδα και είναι ιστορικό, καθώς με αυτό η Μπαρτσελόνα έμεινε αήττητη για 29ο σερί ματς και έσπασε το ρεκόρ του συλλόγου!

Στον τελικό με 8-1 η Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα στον τελικό θα αντιμετωπίσει την Σεβίλλη, εκτός και αν η Θέλτα ανατρέψει την Πέμπτη το "Μπαλαΐδος" το 4-0 του "Ραμόν Σάντσεθ-Πιθχουάν".

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Χάουμε Ντομένετς, Ρούμπεν Βέζο, Αντερλάν Σάντος, Ιμπραΐμ Ντιαλό, Χοσέ Γκαγιά, Φραν Βιγιάλμπα (80' Ιμπάν Σαλβαδόρ), Ντανίλο Μπαρμπόζα, Ζαϊμπό, Σάντι Μίνα (71' Αντρέ Γκόμες), Πιάτι, Νεγρέδο (60' Μπακαλί).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Αντριάνο (76' Ντόουγκλας Περέιρα), Μπάρτρα, Βερμάλεν, Ματιέ, Σέρτζι Ρομπέρτο, Ράκιτιτς (76' Τζουάν Κάμαρα), Σέρτζι Σαμπέρ, Αλέις Βιδάλ, Ελ Χανταντί, Σάντρο Ραμίρεθ (82' Καπτούμ).

Στον τελικό με 8-1 η Μπαρτσελόνα

Οι ρεβάνς των ημιτελικών:

Τετάρτη

Βαλένθια - Μπαρτσελόνα 1-1 (39' Νεγρέδο / 84' Καπτούμ) [ 0-7]

Πέμπτη

Θέλτα - Σεβίλλη (21:30) [ 0-4]

*σε αγκύλη το σκορ του πρώτου ματς

Βαλένθια - Μπαρτσελόνα 1-1

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ