ΙΣΠΑΝΙΑ

Στη Βαλένθια ο Μαρθελίνο

Villarreal's coach Marcelino Garcia Toral from Spain gestures to players during a Spanish La Liga soccer match against Barcelona at the Madrigal stadium in Villarreal, Spain, on Sunday, April 27, 2014. (AP Photo/Alberto Saiz)
Villarreal's coach Marcelino Garcia Toral from Spain gestures to players during a Spanish La Liga soccer match against Barcelona at the Madrigal stadium in Villarreal, Spain, on Sunday, April 27, 2014. (AP Photo/Alberto Saiz) AP

Ο Μαρθέλινο Γκαρθία Τοράλ, ο οποίος προτάθηκε και στον Ολυμπιακό, αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Βαλένθια για την επόμενη σεζόν.

Πέρασε η χρονιά κι εξέτισε την "τιμωρία" του καθώς με βάση έναν ειδικό κανονισμό της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας δεν μπορούσε να καθοδηγήσει ομάδα της Primera Division την τρέχουσα σεζόν. Στο διάστημα αυτό - από όταν άφησε τον πάγκο της Βιγιαρεάλ μέχρι και σήμερα - δέχθηκε ελκυστικές προτάσεις από Ίντερ, Ρόμα και ομάδες της Κίνας.

Ωστόσο, για διαφορετικούς λόγους, δεν κατέληξε σε συμφωνία. Ο 51χρονος Ισπανός τεχνικός, Μαρθελίνο Γκαρθία Τοράλ, αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Βαλένθια από την πρώτη ημέρα του Ιουλίου. Ο στόχος που τέθηκε από τις "νυχτερίδες" είναι να επιστρέψει η ομάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Έτσι μετά τις Σπόρτινγκ Χιχόν, Ουέλβα, Ράθινγκ Σανταντέρ (δύο θητείες), Σαραγόσα, Σεβίλλη και Βιγιαρεάλ, ο Μαρθελίνο ετοιμάζεται για μια νέα πρόκληση. Ο Αστουριανός προπονητής προτάθηκε πρόσφατα και στον Ολυμπιακό για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας όσον αφορά στην επόμενη σεζόν.

Photo credits: AP Photo/Alberto Saiz

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ