ΙΣΠΑΝΙΑ

Σταματά το ποδόσφαιρο ο Βαλερόν

Σταματά το ποδόσφαιρο ο Βαλερόν

Ο Χουάν Κάρλος Βαλερόν, ένας από τους μεγαλύτερους αρτίστες του ισπανικού ποδοσφαίρου, ανακοίνωσε ότι σταματά το ποδόσφαιρο σε ηλικία 41 ετών. (photos, videos)

Μετά από μια ένδοξη καριέρα σε Λας Πάλμας, Μαγιόρκα, Ατλέτικο Μαδρίτης και Ντεπορτίβο, προσεγγίζοντας τα 41 έτη ζωής (γεννήθηκε στις 17 Ιουνίου του 1975), o Χουάν Κάρλος Βαλερόν ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από τη δράση.

"Θα ήθελα να αποσυρθώ εδώ, στην έδρα της Λας Πάλμας, και ο,τι έχω πετύχει το οφείλω στο Θεό", υποστήριξε βουρκωμένος, ο "φλάκο" αναγγέλλοντας ότι κρεμά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ, υποστήριξε ότι ο "Χουάν Κάρλος Βαλερόν θα είναι επίτιμος αρχηγός, πρεσβευτής και θα συνοδεύει την ομάδα σε κάθε της ταξίδι".

Η Λας Πάλμας υποδέχεται την Κυριακή την Μπιλμπάο (τελευταίο εντός έδρας ματς για την τρέχουσα σεζόν), για την 37η αγωνιστική της Premier Division, και θα είναι ευκαιρία για γιορτή. Διπλή γιορτή. Πρώτα για την άνετη παραμονή της "ουνιόν" στην πρώτη κατηγορία και δευτερευόντως για το ποδοσφαιρικό "αντίο" στον Βαλερόν.

Ο "φλάκο" ξεκίνησε την καριέρα του από τη Λας Πάλμας, γέννημα-θρέμμα Κανάριων Νήσων άλλωστε. Το 1997 μετακόμισε στη Μαγιόρκα και την επόμενη σεζόν άφησε τη νησιωτική ζωή για την πρωτεύουσα και την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Το 2000 έγινε κάτοικος Γαλικίας, φορώντας τη φανέλα της Ντεπορτίβο για 13 διαδοχικά έτη, όταν και πριν από τρία χρόνια αποφάσισε να επιστρέψει στη Λας Πάλμας.

Σταματά το ποδόσφαιρο ο Βαλερόν

Ο πολλά υποσχόμενος νεαρός (1995) Χουάν Κάρλος Βαλερόν

MALLORCA-CELTA
MALLORCA-CELTA MALLORCA-CELTA

Με τη φανέλα της Μαγιόρκα αντιμετωπίζοντας τον Καρπίν (Θέλτα)

Σταματά το ποδόσφαιρο ο Βαλερόν

Ως "ροχιμπλάνκο" με τη φανέλα της Ατλέτικο

Σταματά το ποδόσφαιρο ο Βαλερόν
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Εδώ με τη φανέλα της Ντεπορτίβο, διεκδικώντας την μπάλα από τον Βασίλη Τσιάρτα

Σταματά το ποδόσφαιρο ο Βαλερόν
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με τη φανέλα της εθνικής Ισπανίας σε ματς με την αντίστοιχη της Ελλάδας

Σταματά το ποδόσφαιρο ο Βαλερόν

Λας Πάλμας: Ο πρώτος κι ο τελευταίος του σταθμός

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ