ΙΣΠΑΝΙΑ

Στα ημιτελικά η Μπαρτσελόνα

Στα ημιτελικά η Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα νίκησε 3-2 την Ατλέτικο στην Μαδρίτη και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Copa del Rey. Τρομερά σκηνικά του επόπτη με Τζόρντι Άλμπα και Αρντά Τουράν! (videos)

Ματς με... συγκινήσεις στην Μαδρίτη, όπου η Μπαρτσελόνα νίκησε ξανά την Ατλέτικο, αυτήν την φορά με 3-2 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Copa del Rey.

Το πρώτο ημίχρονο είχε γκολ στο πρώτο λεπτό, την Ατλέτικο να προηγείται δύο φορές και τους Καταλανούς να κάνουν ανατροπή. Είχε επίσης ένα ανύπαρκτο πέναλτι που δόθηκε και ένα που κακώς δεν δόθηκε. Υπήρχαν επίσης και δύο ευτράπελα στο ματς με τον επόπτη...

Η εξέλιξη του ματς

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 1ο λεπτό ο Φερνάντο Τόρες, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το αμυντικό λάθος των "μπλαουγκράνα" και έκανε το 1-0 με εξαιρετικό σουτ, αφού απέφυγε εντυπωσιακά τον Μαστσεράνο.

Ο Τόρες θυμίζουμε πως στην ρεβάνς του προηγούμενου γύρου είχε σκοράρει στο "Μπερναμπέου" κόντρα στην Ρεάλ στο 1ο λεπτό και των δύο ημιχρόνων!

Άμεση ήταν η απάντηση για την ομάδα της Βαρκελώνης, καθώς ισοφάρισε σε 1-1 ο Νεϊμάρ "εκτελώντας" τον Όμπλακ σε αντεπίθεση, όμως οι "ροχιμπλάνκος" προηγήθηκαν εκ νέου με τον Ραούλ Γκαρθία να κάνει το 2-1 με εκτέλεση πέναλτι στο 30'.

Μόνο που σε καμία περίπτωση δεν υπήρχε πέναλτι, καθώς αν υπήρχε φάουλ του Μαστσεράνο στον Χουανφράν, αυτό έγινε καθαρά εκτός περιοχής.

Πριν το ημίχρονο η "Μπάρτσα" έφερε ξανά το ματς στην ίσα, για την ακρίβεια το έφερε ο Μιράντα με το αυτογκόλ του στο 38', στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα.

Τρομερά πράγματα στο 41ο λεπτό, όταν μετά από πλασέ του Γκριεζμάν η μπάλα χτυπά στο χέρι του Τζόρντι Άλμπα, αλλά ο διαιτητής δεν δίνει το πέναλτι (νέο λάθος) και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Νεϊμάρ σκόραρε στην απέναντι για το 2-3 από ασίστ του Τζόρντι Άλμπα!

Αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης του πρώτου ημιχρόνου αρκετοί παίκτες της Μπαρτσελόνα επιτέθηκαν στον Νεϊμάρ, ο Τόρες προσπάθησε να τον χτυπήσει, αλλά προφανώς το κατάφερε ο Γκάμπι στην φυσούνα, έτσι αποβλήθηκε!

Με δέκα παίκτες οι "ροχιμπλάνκος" στο δεύτερο ημίχρονο δεν κατάφεραν να απειλήσουν (ήθελαν άλλα 3 γκολ), έτσι ο χρόνος απλά κύλησε...

Κορυφαία σκηνή με τον Τζόρντι Άλμπα και τον επόπτη...

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αρντά Τουράν πέταξε το παπούτσι του στον ίδιο επόπτη...

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Χουανφράν (58' Χεσούς Γκάμεθ), Μιράντα, Χοσέ Μαρία Χιμένες, Σικέιρα, Γκάμπι, Μάριο Σουάρεθ, Ραούλ Γκαρθία, Αρντά Τουράν (63' Κάνι), Γκριεζμάν (46' Σαούλ), Τόρες.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Μαστσεράνο (62' Ματιέ), Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς (70' Ραφίνια), Ινιέστα, Μέσι, Νεϊμάρ (77' Πέδρο), Λουίς Σουάρες.

*κόκκινη 45' Γκάμπι και 84' Μάριο Σουάρεθ

Τα αποτελέσματα των ρεβάνς των "8":

Τετάρτη

Ατλέτικο - Μπαρτσελόνα 2-3 (1' Τόρες, 30' πέν. Ραούλ Γκαρθία / 9' και 41' Νεϊμάρ, 38' αυτ. Μιράντα) [ 0-1]

Πέμπτη

Χετάφε - Βιγιαρεάλ (21:00) [ 0-1]

Μπιλμπάο - Μάλαγα (23:00) [ 0-0]

Σεβίλλη - Εσπανιόλ [ 1-3]

Τα ζευγάρια στα ημιτελικά

Μάλαγα ή Μπιλμπάο Vs Εσπανιόλ ή Σεβίλλη

Μπαρτσελόνα Vs Βιγιαρεάλ ή Χετάφε

Ατλέτικο - Μπαρτσελόνα 2-3

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ