ΙΣΠΑΝΙΑ

Σιμεόνε: "Eίμαστε σε επαφή με τον Τόρες"

Σιμεόνε: "Eίμαστε σε επαφή με τον Τόρες"

O Nτιέγκο Σιμεόνε εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Φερνάντο Τόρες στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο 30χρονος Τόρες ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες της Ατλέτικο και ήταν αρχηγός των "ροχιμπλάνκος" πριν την ηλικία των 20 ετών με συμπαίκτη τον Ντιέγκο Σιμεόνε.

Τώρα ο Σιμεόνε είναι προπονητής της Ατλέτικο και βρίσκεται μπροστά στην μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία του συλλόγου καθώς έχει φθάσει στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και προπορεύεται στην βαθμολογία της Πρμέρα Ντιβιζιόν.

Ο Τόρες λίγο μετά τα 20 υπέγραψε συμβόλαιο στην Λίβερπουλ και εξελίχθηκε σε έναν από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο. Εχει κατακτήσει δύο EURO με την εθνική Ισπανίας και ένα παγκόσμιο κύπελλο.

Το 2011 η Τσέλσι δαπάνησε το ποσό των 50 εκατομμυρίων ευρώ για να τον αποκτήσει χωρίς να έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στους "μπλε". Έχει σημειώσει μόλις 19 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ και είναι πιθανό να αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Τσέλσι.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε δηλώνει ότι ο Τόρες έχει θέση στην ομάδα του. " Ο Τόρες είναι πάντα σε επαφή με την ομάδα. Είναι ευχαριστημένος με τα όσα συμβαίνουν στην Ατλέτικο. Πως να μην θέλει να γυρίσει στην ομάδα που τον ανέδειξε", δήλωσε ο Σιμεόνε.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ