ΙΣΠΑΝΙΑ

Ρώτησε για Ντι Μαρία η Μπαρτσελόνα

Ρώτησε για Ντι Μαρία η Μπαρτσελόνα

Καταλανική ιστοσελίδα αποκάλυψε ότι η Μπαρτσελόνα ρώτησε τη Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Άνχελ ντι Μαρία, με τους "μερένγκες" να αρνούνται να τον παραχωρήσουν.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Βαρκελώνης, Sport, η Μπαρτσελόνα μέσω ενός εκπροσώπου της πλησίασε τη Ρεάλ Μαδρίτης για να προσφέρει 60.000.000 ευρώ για την απόκτηση του Άνχελ ντι Μαρία, με τον πρόεδρο της "βασίλισσας", Φλορεντίνο Πέρεθ να μην το συζητά καθόλου.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η διαφωνία του Αργεντινού μεσοεπιθετικού με τη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης σχετικά με την αύξηση του μισθού του, έχει αναγκάσει τον ατζέντη του να τον προτείνει σε όλες τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης.

Η Μπαρτσελόνα θέλησε να εκμεταλλευτεί αυτή τη διαφωνία και να μπει σφήνα, πριν καν αποκτήσει τους Λουίς Σουάρες και Ιβάν Ράκιτιτς, γιατί όπως αναφέρεται μετά την προσθήκη των δύο τελευταίων, θα ήταν δύσκολο να βρει χώρο στη βασική ενδεκάδα.

Σύμφωνα με άλλη εκδοχή, η ενδεχόμενη απόκτηση του Ντι Μαρία θα αποτελούσε προσπάθεια αποσταθεροποίησης της ήδη τεταμένης σχέσης του Αργεντινού με τη Ρεάλ Μαδρίτης, από τον άμεσο εγχώριο ανταγωνιστή της, την Μπαρτσελόνα.

Σε κάθε περίπτωση όλοι συμφωνούν, ότι θα ήταν εξαιρετικά αδιανόητο να αποδεχτεί η Ρεάλ Μαδρίτης πρόταση ύψους 60.000.000 ευρώ από την Μπαρτσελόνα, κυρίως λόγου ανταγωνισμού των δύο ομάδων.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ