ΙΣΠΑΝΙΑ

Πωλήθηκε έναντι ενός ευρώ η παλαιότερη ισπανική ομάδα

Πωλήθηκε έναντι ενός ευρώ η παλαιότερη ισπανική ομάδα

Η Ρεκρεατίβο Ουέλβα, ο παλαιότερος σύλλογος στην Ισπανία, θα αγοραστεί για ένα ευρώ, μετά την αποπληρωμή του χρέους του συλλόγου από το δημοτικό συμβούλιο της Ουέλβα.

Ο ισπανικός σύλλογος αποτελεί τον παλαιότερο σύλλογο στην Ισπανία και τον περασμένο Δεκέμβριο έκλεισε 128 χρόνια ζωής. Τελευταία, όμως, αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα που απειλούν το σύλλογο με εξαφάνιση.

Το ισπανικό πρακτορείο Τύπου, EFE, αναφέρει ότι η εταιρεία "Eurosamop"  συμφώνησε με το συμβούλιο της Ουέλβα για να αγοράσει όλες τις μετοχές της Ρεκρεατίβο για μόλις 1 ευρώ.

Η Ρεκρεατίβο Ουέλβα βρίσκεται στο τέταρτο γκρουπ της τρίτης κατηγορίας της Ισπανίας. Η ομάδα είχε δάνεια ύψους 7.600.000 ευρώ τα οποία εξοφλήθηκαν από το δήμο, μαζί με άλλα χρέη προς την ηλεκτρική εταιρεία "Endesa".

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Έχουμε φρικάρει με τις πρώτες φωτογραφίες της She-Ra του Netflix

To 'She-Ra and the Princesses of Power' θα στριμάρει από τις 16 Νοεμβρίου στο Netflix. H σειρά πρόκειται για reboot της αγαπημένης She-Ra των 80s που εμείς βλέπαμε σε κανάλια β' κατηγορίας στα 90s. Απόλαυσε τη 'She-Ra' και ακόμα περισσότερο πρωτότυπο περιεχόμενο του Νetflix, με τη WIND VISION.

Κανένας δεν έχει ζήσει τόσο αρχοντικά όσο ο Bill Murray

Έτσι κι αλλιώς, κανένας δεν πρόκειται να τις πιστέψει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24