ΙΣΠΑΝΙΑ

Πωλήθηκε έναντι ενός ευρώ η παλαιότερη ισπανική ομάδα

Πωλήθηκε έναντι ενός ευρώ η παλαιότερη ισπανική ομάδα

Η Ρεκρεατίβο Ουέλβα, ο παλαιότερος σύλλογος στην Ισπανία, θα αγοραστεί για ένα ευρώ, μετά την αποπληρωμή του χρέους του συλλόγου από το δημοτικό συμβούλιο της Ουέλβα.

Ο ισπανικός σύλλογος αποτελεί τον παλαιότερο σύλλογο στην Ισπανία και τον περασμένο Δεκέμβριο έκλεισε 128 χρόνια ζωής. Τελευταία, όμως, αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα που απειλούν το σύλλογο με εξαφάνιση.

Το ισπανικό πρακτορείο Τύπου, EFE, αναφέρει ότι η εταιρεία "Eurosamop"  συμφώνησε με το συμβούλιο της Ουέλβα για να αγοράσει όλες τις μετοχές της Ρεκρεατίβο για μόλις 1 ευρώ.

Η Ρεκρεατίβο Ουέλβα βρίσκεται στο τέταρτο γκρουπ της τρίτης κατηγορίας της Ισπανίας. Η ομάδα είχε δάνεια ύψους 7.600.000 ευρώ τα οποία εξοφλήθηκαν από το δήμο, μαζί με άλλα χρέη προς την ηλεκτρική εταιρεία "Endesa".

 
SHARE

BEST OF NETWORK

INFOGRAPHIC

Τα υποβρύχια της Μεσογείου. Οι συσχετισμοί δυνάμεων Ελλάδας Τουρκίας

Ποια είναι η χώρα που διαθέτει τα περισσότερα υποβρύχια στην Ευρώπη και ποιες είναι οι οκτώ χώρες της Μεσογείου που έχουν στην κατοχή τους

Γιατί ο Νεϊμάρ δεν θα γίνει ποτέ σπουδαίος

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής μας δίνει όλο και περισσότερες αφορμές να θεωρήσουμε ότι θα μείνει για πάντα ένας ανώριμος παικταράς.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κόλαση στο Αφρίν: Στο έλεος λεηλασιών και καταστροφών από τους 'απελευθερωτές΄ του Ερντογάν

Οι δυνάμεις που κατέλαβαν την πόλη αρπάζουν τα πάντα στο πέρασμά τους, από τρόφιμα μέχρι κοσμήματα, μεταφέροντας ότι λεηλατούν εκτός πόλης με κομβόι φορτηγών

Ένας δημοσιογράφος ακολούθησε τον κατά πολλούς πιο γρήγορο Έλληνα ράπερ από τον Βύρωνα μέχρι τη Σπάρτη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24