ΙΣΠΑΝΙΑ

Προβάδισμα με Σουάρες για την Μπαρτσελόνα

Προβάδισμα με Σουάρες για την Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα νίκησε 1-0 τη Βαλένθια στο "Camp Nou", χάρη σε γκολ του Λουίς Σουάρες, έτσι απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Copa del Rey (videos)

Έκανε το πρώτο βήμα για πρόκριση στον τελικό του Copa del Rey η Μπαρτσελόνα, καθώς νίκησε 1-0 τη Βαλένθια στο "Camp Nou" (σε μία εβδομάδα η ρεβάνς).

Ο Λουίς Σουάρες ήταν ο σκόρερ της αναμέτρησης, με τον Ουρουγουανό να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Χάουμε Ντομένετς στο 67' με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, έπειτα από προσπάθεια του Λιονέλ Μέσι και γύρισμα από αριστερά.

Αυτή ήταν μόλις η δεύτερη τελική προσπάθεια της Μπαρτσελόνα στο ματς, με την πρώτη να έχει γίνει λίγα λεπτά νωρίτερα σε εκτέλεση φάουλ του Μέσι.

Η Βαλένθια είχε το μυαλό στην άμυνα και κατάφερε να περιορίσει τους "μπλαουγκράνα", οι οποίοι απλά κέρδιζαν κόρνερ και κρατούσαν την μπάλα στην περιοχή τους, αλλά μία προσπάθεια του αρχηγού τους έφερε το γκολ.

photo: FC Barcelona twitter

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Σίλεσεν, Σέρτζι Ρομπέρτο, Πικέ, Ουμτιτί, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς (68' Παουλίνιο), Αλέις Βιδάλ (58' Κοουτίνιο), Ινιέστα (73' Πάκο Αλκάθερ), Μέσι, Λουίς Σουάρες.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Χάουμε Ντομένετς, Μαρτίν Μοντόγια, Ρούμπεν Βέζο, Γκαμπριέλ Παουλίστα, Χοσέ Γκαγιά, Κοκλέν, Ντάνι Παρέχο, Κάρλος Σολέρ (76' Φεράν Τόρες), Αντρέας Περέιρα (46' Μακσίμοβιτς), Βιέτο, Ροντρίγκο (81' Σαντι Μίνα).

Τα πρώτα ματς των ημιτελικών:

Τετάρτη

Λεγανές - Σεβίλλη 1-1 (56' Σιόβας / 21' Μουριέλ)

Πέμπτη

Μπαρτσελόνα - Βαλένθια 1-0 (67' Λουίς Σουάρες)

*οι ρεβάνς σε μία εβδομάδα

Μπαρτσελόνα - Βαλένθια 1-0

Λεγανές - Σεβίλλη 1-1

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ