ΙΣΠΑΝΙΑ

Πρόταση για φυλάκιση 10 ετών στον Ετο'ό

Πρόταση για φυλάκιση 10 ετών στον Ετο'ό

Οι ισπανικές εισαγγελικές Αρχές προτείνουν φυλάκιση δέκα ετών κι επιβολή προστίμου 14.000.000 ευρώ στον Σαμουέλ Ετο'ό, για φοροδιαφυγή από το 2006 έως το 2009 .

Δεν έχουν τέλος οι υποθέσεις ποδοσφαιριστών που παίζουν ή έχουν περάσει από την Μπαρτσελόνα και κατηγορούνται για φοροδιαφυγή. Ο 35χρονος - πλέον - Καμερουνέζος επιθετικός, Σαμουέλ Ετο'ό, βρίσκεται στην Τουρκία και την Αντάλιασπορ, ωστόσο στο πέρασμά του από τη Βαρκελώνη και την Μπαρτσελόνα δεν υπήρξε και πολύ συνεπής στις οικονομικές του υποχρεώσεις προς το ισπανικό κράτος.

Σύμφωνα με την "El Pais", ο Ετο'ό και ο ατζέντης του κατηγορούνται για τέσσερα αδικήματα οικονομικής φύσης, ανάμεσα σε αυτά και για φοροδιαφυγή από το 2006 έως το 2009.

Το ποσό που "έκρυψε" ο Αφρικανός ανέρχεται στα 3.500.000 ευρώ και η εισαγγελία της χώρας πρότεινε 10ετή φυλάκιση και πρόστιμο 14.000.000 ευρώ στον ίδιο και στον ατζέντη του.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη ο δημόσιος κατήγορος, Ζοζέ Περάλς ζήτησε τη διετή φυλάκιση του Νεϊμάρ και του πατέρα του, καθώς, όπως υποστηρίζει, γνώριζαν τις παρατυπίες στην μεταγραφή του απ' τη Σάντος στην Μπαρτσελόνα.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ