ΙΣΠΑΝΙΑ

Πρόκριση η Μπαρτσελόνα, ντεμπούτο ο Κοουτίνιο

Πρόκριση η Μπαρτσελόνα, ντεμπούτο ο Κοουτίνιο

Η Μπαρτσελόνα νίκησε 2-0 την Εσπανιόλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Copa del Rey, χάρη στα τέρματα των Σουάρες και Μέσι. Έκανε ντεμπούτο ο Κοουτίνιο, αποθεώθηκε ο Μαστσεράνο (video)

Την πρόκριση στα ημιτελικά του Copa del Rey πήρε η Μπαρτσελόνα, καθώς νίκησε 2-0 την Εσπανιόλ στο "Camp Nou", έτσι ανέτρεψε το 1-0 του πρώτου ματς.

Λουίς Σουάρες και Λιονέλ Μέσι πέτυχαν τα γκολ, με αυτό του Αργεντινού να είναι το 4000ό της "Μπάρτσα" στο γήπεδό της, σε όλες τις διοργανώσεις!

Ο Χαβιέρ Μαστσεράνο βραβεύτηκε πριν το ματς και αποθεώθηκε, όπως βέβαια και ο Κοουτίνιο, ο οποίος έκανε ντεμπούτο του, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να τον βάζει στο 68' αντί του Ινιέστα (αποθεώθηκε και αυτός βέβαια).

Πρόκριση η Μπαρτσελόνα, ντεμπούτο ο Κοουτίνιο

photos: FC Barcelona twitter

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Σίλεσεν, Σέρτζι Ρομπέρτο, Πικέ, Ουμτιτί, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς (93' Αντρέ Γκόμες), Αλέις Βιδάλ (63' Παουλίνιο), Ινιέστα (68' Κοουτίνιο), Μέσι, Λουίς Σουάρες.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Πάου Λόπεθ, Μαρκ Ναβάρο, Νάλντο, Μάριο Ερμόσο, Ααρόν Μαρτίν, Νταβίντ Λόπεθ, Φάβι Φουέγο, Βίκτορ Σάντσεθ (86' Όσκαρ Μελένδο), Σέρτζι Νταρντέρ (46' Λέο Μπαπτιστάο), Γκρανέρο (65' Σέρχιο Γκαρθία), Ζεράρ Μορένο.

Οι ρεβάνς των προημιτελικών:

Τρίτη

Σεβίλλη - Ατλέτικο 3-1 (1' Εσκουδέρο, 48' πέν. Μπανέγα, 79' Σαράμπια / 13' Γκριεζμάν) [2-1]

Τετάρτη

Αλαβές - Βαλένθια 2-1 [2-3 πέν.] (73' Ελ Χανταντί, 86' Σομπρίνο / 77' Μίνα) [1-2]

Ρεάλ - Λεγανές 1-2 (47' Μπενζεμά / 31' Εράσο, 55' Γκάμπριελ) [1-0]

Πέμπτη

Μπαρτσελόνα - Εσπανιόλ 2-0 (9' Λουίς Σουάρες, 25' Μέσι) [0-1]

*σε αγκύλη το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα

Μπαρτσελόνα - Εσπανιόλ 2-0

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ