ΙΣΠΑΝΙΑ

Πογέτ: "Οπαδός του Γκουαρδιόλα, ευγνώμων στον Σιμεόνε, θαυμάζω τον Ζιντάν"

Πογέτ: "Οπαδός του Γκουαρδιόλα, ευγνώμων στον Σιμεόνε, θαυμάζω τον Ζιντάν"

Η Μπέτις υποδέχεται τη Ρεάλ και ο Γκουστάβο Πογέτ έπλεξε το εγκώμιο του Ζινεντίν Ζιντάν για τον οποίον υποστήριξε πως έκανε το όνειρό του πραγματικότητα σε πέντε λεπτά. Τι είπε για Γκουαρδιόλα και Σιμεόνε.

Το Σάββατο, στο "Μπενίτο Βιγιαμαρίν" της Σεβίλλης, η Μπέτις υποδέχεται τη Ρεάλ για την 8η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος και ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ και νυν των "βερδιμπλάνκος", Γκουστάβο Πογέτ, έπλεξε το εγκώμιο του συναδέλφου του και προσεχούς αντίπαλού του, Ζινεντίν Ζιντάν, δηλώνοντας οπαδός της Μπαρτσελόνα του Πεπ Γκουαρδιόλα, αλλά κι ευγνώμων στον Τσόλο Σιμεόνε.

"Στο Ανοέτα (σ.σ ήττα 1-0 από το Σοθιεδάδ) είχαμε αυτό που λένε στην Αγγλία μια κακή ημέρα στο γραφείο και το ισπανικό πρωτάθλημα αυτά δεν τα συγχωρεί. Έχουμε την καλύτερη ομάδα που θα μπορούσαμε να έχουμε. Πήραμε 11 ή 12 παίκτες, αλλά όλος ο κόσμος επικεντρώνεται σε αυτό που δεν ήρθε.

Είχαμε δικό μας τον Νταβίντ Λόπεθ (σ.σ κατέληξε στην Εσπανιόλ), αλλά λόγω γραφειοκρατικού προβλήματος δεν έγινε. Όταν έπαιζα στη Σαραγόσα πάντα έβλεπα στο πρόγραμμα πότε παίζουμε με Μπαρτσελόνα ή Ρεάλ. Εδώ στην Μπέτις κοιτάζουμε κι αυτό με τη Σεβίλλη, πέρα από Μπαρτσελόνα και Ρεάλ.

Πογέτ: "Οπαδός του Γκουαρδιόλα, ευγνώμων στον Σιμεόνε, θαυμάζω τον Ζιντάν"

Πρέπει να κάνουμε ένα συγκεντρωμένο ματς, χωρίς λάθη. Ο Μαρσέλο και ο Καρβαχάλ, για παράδειγμα, ανεβαίνουν και πρέπει να τους προσέξουμε. Για τον Ζιντάν έχω να πω ότι είναι εντυπωσιακός, έκανε κάτι απίστευτο. Πήρε το Champions League, έκανε πραγματικότητα το όνειρο κάθε προπονητή σε μόλις πέντε λεπτά.

Έβαλε τον Καζεμίρο πίσω από τον Μόντριτς και τον Κρόος. Ως προπονητής είμαι οπαδός της Μπαρτσελόνα του Γκουαρδιόλα. Αλλά και είμαι πολύ ευγνώμων στον Τσόλο Σιμεόνε. Γιατί απέδειξε σε όλον τον ποδοσφαιρικό κόσμο ότι δεν είναι μόνο ο Πεπ.

Μια νίκη επί της Ρεάλ θα σημάνει ότι θα κάνουμε ένα βήμα εμπρός. Αλλά, το έζησα στην Premier League. Όταν κέρδισα τη Σίτι, ως τεχνικός της Σάντερλαντ. Δημιούργησε παγκόσμια αίσθηση. Έμοιαζε λες και είχα κατακτήσει το Champions League", υποστήριξε ο Γκουστάβο Πογέτ.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ