ΙΣΠΑΝΙΑ

Πιτσιρικάς αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι για να μη γίνουν επεισόδια

Πιτσιρικάς αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι για να μη γίνουν επεισόδια

Αναμέτρηση μικρότερων ηλικιακών κατηγοριών στην Ισπανία στιγματίστηκε από απειλές οπαδών σε ποδοσφαιριστές, με αποτέλεσμα ένας πιτσιρικάς να χάσει εκούσια πέναλτι υπό το φόβο αυτών. (video)

Η αναμέτρηση της Club Natación Almería με τη CD Tiro Pichón de Málaga για το πρωτάθλημα Νέων βρισκόταν στο 89ο λεπτό με τη φιλοξενούμενη ομάδα να προηγείται (0-1), όταν ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων.

Τότε, όπως αναφέρει και το φύλλο αγώνα, "είκοσι οπαδοί που φορούσαν φανέλες της CD Tiro Pichón de Málaga μπήκαν στο γήπεδο και πετούσαν μπουκάλια με νερό, χτυπώντας ταυτόχρονα τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της Club Natación Almería. Ένας από αυτούς με χτύπησε στην πλάτη με τα δυο του χέρια. Όλοι οι εισβολείς εκτόξευσαν απειλές θανάτου σε εμάς και τον εκτελεστή του πέναλτι, εάν ευστοχούσε".

Τελικά, ο Αλμπέρτο ύστερα από συνεννόηση με τον τεχνικό και τους συμπαίκτες του αποφάσισε να αστοχήσει. Μπορεί η Club Natación Almería να μην κατάφερε να ισοφαρίσει, αλλά η άστοχη εκτέλεση του πιτσιρικά συνετέλεσε αποφασιστικά στην αποφυγή επεισοδίων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO:

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ