ΙΣΠΑΝΙΑ

Πικέ: "Δεν με έδιωξε ούτε το Twitter, ούτε η Marca, ούτε η As"

Πικέ: "Δεν με έδιωξε ούτε το Twitter, ούτε η Marca, ούτε η As"

Ο Ζεράρ Πικέ υποστήριξε ότι η απόφαση να σταματήσει από την εθνική Ισπανίας μετά το Μουντιάλ 2018 ήταν δική του και πως δεν έφυγε λόγω των όσων κατά καιρούς έχει διαβάσει σε Twitter και ισπανικό Τύπο.

Έχει ακούσει και διαβάσει πολλά κατά καιρούς στον ισπανικό Τύπο και ειδικά στην καστιγιάνικη εκδοχή αυτού (Marca, As) για τα καταλανικά και αντι-ισπανικά του (συν)αισθήματα. Όπως εξήγησε ο 29χρονος αμυντικός της Μπαρτσελόνα δεν επηρεάστηκε από τα σχόλια που διάβασε κατά καιρούς στο Twitter, ή στις ισπανικές εφημερίδες για να λάβει την απόφαση να αποχωρήσει από τη "φούρια ρόχα", παρά μόνον ότι ήταν απόφαση δική του.

"Θα είναι η τελευταία ερώτηση σχετικά με την εθνική που θα απαντήσω. Είναι πολύ πιο σημαντική η Σίτι. Διάβασα ότι το Twitter, η Marca, η Αs με έδιωξαν από την εθνική. Ότι με έδιωξε η μαριονέτα του Φλορεντίνο Πέρεθ, μαζί με το περιοδικό "OK". Όχι. Είναι μια απόφαση που πήρα εγώ, για όταν θα είμαι 31 ετών. Νομίζω ότι είναι η καλύτερη απόφαση. Μετά το Μουντιάλ, εάν προκριθούμε, θα ήθελα νέες γενιές να πάρουν τη θέση που είχα", υποστήριξε ο Πικέ, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει το 2018 από την εθνική Ισπανίας μετά το ματς με την αντίστοιχη της Αλβανίας.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ